Втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T03

Код продукту: 12759
Залишок на складі: немає в наявності
60 ₴
1,39 €
1,52 $
93 купили
93 купили
Характеристика
Перегляди 944
Розміри
Довжина 10.00 cm
Ширина 7.00 cm
Висота 1.50 cm

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Нанесіть втирку на фінішне покриття без липкого шару. У разі, якщо ви використовуєте топ з липким шаром, попередньо використовуйте рідину для знежирення, а потім використовуйте втирку.
Найважливішим фактором для отримання дзеркального ефекту є час полімеризації топа без липкого шару, який слугуватиме підкладкою. Час залежить від потужності лампи (зазвичай 30-45 секунд). У разі, якщо ви не змогли домогтися ідеального втирання, рекомендується протерти топ знежирювачем. Втирка перекривається одним або двома шарами топа, запечатуючи при цьому торці, ретельніше ніж зазвичай.
ВТІРКА BAR-BE AURORA PIGMENT
дзеркальне сяйво
легкість у нанесенні
ультра-тонке покриття
хромове сяйво
ПЕРЕВАГА:
Втирка Bar-Be Aurora Pigment - це дзеркальний пил для дизайну дуже яскравих нігтів. Втирка дає змогу зробити чарівний хромовий манікюр із чудовими модними відтінками.
Колір покриття, на який наноситься пігмент, має значення так само, як і сам гель-лак. Оскільки пігмент напівпрозорий, то дзеркальний ефект залежно від кольорового гель-лаку може бути з його відтінком.

Пігмент потрібно втирати на Алмазний топ від Globalfashion.

Дуже важливо, щоб топове покриття було максимально рівним, без горбків і бульбашок - всі ці дрібні вади будуть сильно виділятися під втиркою.

Алмазний топ необхідно гарненько просушити перед процедурою, можна навіть збільшити час полімеризації в лампі вдвічі.

Втирку можна робити як пальцем, так і спонжем, аплікатором для тіней, силіконовим пензлем або чимось ще подібного роду

Сильно терти пігмент не варто, щоб блискітки, які вже прилипли не стерлися.

Не варто користуватися рідним пензлем від топа - краще виділити окремий, щоб блискітки не опинилися потім у флаконі.

Після втирки потрібно дуже добре струсити зайві частинки, інакше топ їх легко зачепить.

Перед покриттям втирки топом не забуваємо трохи підпиляти торець.
Це допоможе позбутися блискіток на ньому і якісно запечатає ніготь із дизайном. Торець також потрібно добре запечатувати топом. Якщо цього не зробити, фініш з часом може облізти і дизайн на кінчиках буде стиратися.
гр.
0.5
ТОНКОЩІ В РОБОТІ:
СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
GF-T05
GF72
GF32
GF22
GF09
GF04
GF-T09
9204
9203
9205
9207
9202
10655
9206
Втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T03 - це високоякісна пудра, створена для декорування нігтів. Вона має неймовірний ефект втирання, завдяки якому нігті стають блискучими і надзвичайно привабливими.

Цей продукт виготовляється з натуральних компонентів і не містить шкідливих речовин, тому він не тільки прикрашає, а й доглядає за нігтями. Втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T03 дозволяє створювати безліч варіантів дизайну нігтів, які будуть відповідати будь-якому смаку і настрою.

Щоб створити вражаючий дизайн, необхідно нанести базовий лак на нігті, потім зробити манікюр, щоб вони були гладкими і рівними. Далі заподіяти невелику кількість втирки на пудрову губку і рівномірно нанести на нігті, оброблених базовим лаком. Залишити до повного висихання і злегка зітерти пудру за допомогою пухової зубної щітки або спонжа.

Завдяки своєму унікальному ефекту втирання, втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T03 зберігає свій блиск і довготривалість на нігті до 7 днів. Цей продукт стане незамінним помічником для професійних майстрів манікюру та всіх, хто бажає створювати яскравий і оригінальний дизайн нігтів в домашніх умовах. Втирка для нігтів Bar-be Aurora pigment GF-T03 - це найкращий вибір для тих, хто цінує якість і бажає здивувати своїх друзів і близьких стильною манікюром.