Втирка для нігтів, олівець Global Fashion, Magic Powder Pen SE01

Код продукту: 12362
Залишок на складі: немає в наявності
133 ₴
3,09 €
3,38 $
2 купили
2 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 766
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Відмінний догляд за нігтями є не лише процедурою для краси, але і для збереження здоров'я нігтьових пластин. До складання комплексу догляду за нігтями належить не тільки нарощування нігтів, декор для нігтів та використання пудри, але й використання втирання олівця Magic Powder Pen SE01.

Цей олівець від Global Fashion є відмінним засобом для догляду за нігтями, оскільки містить комплекс цілющих інгредієнтів, які не лише покращують стан нігтьової пластини, але і живлять її корінь. Втирка для нігтів має консистенцію пудри та білосніжний колір.

Олівець Magic Powder Pen SE01 допомагає боротися з різними проблемами, що стосуються догляду за нігтями. Зокрема, він може використовуватись для вирішення проблеми ламкості нігтьової пластини, складності вирощування нігтів, а також для боротьби зі шкірою, яка облуплюється по довжині нігтів.

Для застосування втирання олівця Magic Powder Pen SE01 потрібно зняти кришку, і легко нанести пудру на нігтьову пластину, дотримуючи умови щільного прилягання до поверхні нігтів. Після тонкої обробки пудровою втиркою нігтей, користувач відчуває високу якість виконаної процедури догляду.

Вже після кількох застосувань, зазначається видимий результат, який полягає в зміцненні нігтьової пластини, поліпшенні його здоров'я і неперевершеної пружності. З регулярним застосуванням втирання олівця Magic Powder Pen SE01 нігті стануть красивими, здоровими і міцними. Тому цей олівець можна відзначити, як дійсно необхідний засіб, який допоможе суперечити нашкодженням нігтьового покриття, що відбувається в повсякденному житті.