Описание:

Концентрированное универсальное дезинфицирующее средство с моющим эффектом. Объем: 1 л

Купить дезинфицирующее средство Оптимакс, 1 л, можно на нашем сайте.

Оптимакс, 1 л

Код продукту: 12346
Залишок на складі: немає в наявності
154 купили
Опис

Описание:

Концентрированное универсальное дезинфицирующее средство с моющим эффектом. Объем: 1 л

Купить дезинфицирующее средство Оптимакс, 1 л, можно на нашем сайте.

Характеристика
Характеристика
Перегляди 19
Кількість товарів в одній коробці 12
Розміри
Довжина 8.50
Ширина 8.50
Висота 22.20
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.


Оптимакс - це рідина для стерилізації інструментів в салонах краси та нігтьових студіях. Найчастіше використовується для обробки інструментів для нарощування нігтів.

Техніка нарощування нігтів дуже популярна серед жінок, які хочуть мати довгі та красиві нігті, або виправити природне відхилення форми нігтів. Однак, щоб уникнути поширення інфекцій та захворювань, необхідно дбайливо стерилізувати інструменти, які використовуються під час процедури нарощування.

Оптимакс є ідеальним засобом для стерилізації інструментів в наглядних умовах. Він виконує свою роботу протягом 10 хвилин і забезпечує повну безпеку від усіх видів інфекцій. Рідина має приємний запах та не агресивна до шкіри рук.

Крім того, Оптимакс має компактне упакування - пляшки по 1 літеру дозволяють зручно зберігати та переносити рідину для стерилізації інструментів. При цьому, він дуже ефективний та економічний - маленька кількість рідини вистачить для обробки великої кількості інструментів.

Необхідно мати на увазі, що Оптимакс має досить високу ціну проти інших засобів для стерилізації. Але враховуючи ефективність та надійність рідини, ціна є відносно низькою. Крім того, якість Оптимаксу заслуговує на довіру та повну впевненість у тому, що процедура нарощування нігтів відбувається в найкращих умовах для здоров'я клієнтів. 

У підсумку, Оптимакс - це найкращий вибір для тих, хто прагне якості та безпеки у своїй нігтьовій студії. Він дозволяє проводити процедури без пошкодження інструментів та забезпечує надійний захист від усіх видів інфекцій.