Уцінка Фрезер Electric Nail File SD-10 Фрезер Electric Nail File SD-10

Код продукту: 12291
Залишок на складі: мало
Характеристика
Характеристика
Перегляди 120
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Уцінка – перш за все, це можливість придбати товар зі значним зниженням ціни. Вирішуючи купити Уцінку Фрезер Electric Nail File SD-10, Ви можете отримати товар в ідеальному стані, а з меншою витратою коштів. 

Фрезер Electric Nail File SD-10 - це електронний фрезер для манікюру та педикюру. Він призначений для обробки та полірування нігтів. За допомогою цього пристрою можна ефективно боротися з нігтьовою пластинкою, виводити її в порядок, створювати різноманітні моделі та дизайни на нігтях. 

Фрезер Electric Nail File SD-10 має три швидкості обертання і змінні насадки, що дозволяє підібрати оптимальний варіант для різних типів нігтьової пластинки. Завдяки своїй компактності, прилад можна з легкістю використовувати не тільки в косметичних кабінетах, а й вдома. 

Для забезпечення надійного захисту користувача від перегріву, фрезер Electric Nail File SD-10 оснащений системою автоматичного вимикання. Також вбудований активний фільтр захищає пристрій від відхилень напруги в електромережі. 

Завдяки утилізації Уцінки Фрезер Electric Nail File SD-10, Ви можете придбати цей пристрій зі знижкою та отримати високоякісний інструмент для нігтів, який буде незамінним помічником у догляді за своєю красою та здоров'ям.  Не пропустіть свій шанс на вигодний покупку!