Декор для нігтів, набір 11, 6 кольорів

Код продукту: 12112
Залишок на складі: немає в наявності
58 ₴
1,33 €
1,44 $
52 купили
52 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 950
Розміри
Довжина 13.00
Ширина 9.00
Висота 2.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів став дуже популярним серед любителів красивих манікюрів. Якщо ви хочете прикрасити свої нігті вдома, тоді вам потрібен набір декору для нігтів.

Набір декору для нігтів 11 містить 6 різних кольорів, що створюють безліч варіантів дизайну. Набір складається з блістеру, де кольори розташовані в окремих секціях.

Цей набір декору для нігтів буде чудовим подарунком для всіх, хто любить створювати власний манікюр. Ви можете використовувати цей декор для створення яскравих та неординарних манікюрів на будь-який випадок: вечірка, весілля, день народження чи просто для створення настрою.

Деякі з варіантів дизайну, які можна створити з використанням цього декору для нігтів, включають ніжні квіткові мотиви, геометричні зразки та весняні декорації.

За допомогою цього набору декору для нігтів ви зможете дуже швидко та легко створити красивий та яскравий манікюр, який підкреслить вашу індивідуальність та стиль.

Отже, якщо ви хочете створити незабутній манікюр та прикрасити свої нігті, то набір декору для нігтів 11 з 6 різними кольорами стане ідеальним вибором для вас.