Ковпачки абразиву для педикюру, 10 мм, 100 грид, 1 шт.

Код продукту: 11989
Залишок на складі: багато
12,38 ₴
0,29 €
0,31 $
24 купили

Кількість:

24 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 850
Розміри
Довжина 1.20
Ширина 1.20
Висота 1.80
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Ковпачки абразиву для педикюру - це необхідна насадка для фрезера при нарощуванні та оформленні нігтів. Вони мають діаметр 10 мм, що дозволяє зручно і легко обробляти поверхню нігтя. У використанні вони дуже прості - їх потрібно просто надіти на насадку фрезера і можна приступати до роботи.

Ковпачки абразиву для педикюру забезпечують ефективне і якісне видалення старого покриття з нігтів, а також гарне оформлення нового. Вони мають зернистість 100 грид, що є оптимальним вибором для фінального дотику до вигляду нігтів.

Одна штука ковпачків абразиву збереже своєю якістю на довгий час, так як вони зроблені з високоякісної абразивної шліфовальної бумаги. Вони також дуже зручні в проживанні: їх можна легко замінювати на нові, якщо вони зношуються.

Отже, якщо ви працюєте з нарощенням і оформленням нігтів, ковпачки абразиву для педикюру з 10 мм діаметром, зернистістю 100 грид та однією штукою в упаковці - це незамінний інструмент в вашій колекції. З ними ваші клієнти будуть задоволені результатом, а ви зможете зробити роботу швидко і якісно.