Набір фольги, поталь (12 шт)

Код продукту: 11896
Залишок на складі: багато
65 ₴
1,51 €
1,65 $
344 купили

Кількість:

344 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1620
Розміри
Довжина 11.50
Ширина 9.00
Висота 1.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір фольги, поталь (12 шт)

Декорування нігтів - це не тільки гарний спосіб показати свою творчість і стиль, але й можливість виразити своє особисте бачення краси у неймовірно короткий час. Один із найбільш популярних способів декорування - це фольга.

Фольга для нігтів - це дуже тонкий і гнучкий папірчик, який використовується для створення різноманітних дизайнів з неймовірною матово-металічною фактурою. Вона нещільна, тому не перетворює нігтьову пластину вагою і не створює дискомфорту під час носіння. Велика кількість кольорів, в які представлена фольга, дозволяє створювати абсолютно будь-які комбінації, так що можна створити ексклюзивний інтер'єр для своїх нігтів.

Набір фольги, поталь (12 шт) - це набір фольги для нігтів, який призначений для створення ефектного і оригінального декору. У набір входять 12 різних кольорів, які допоможуть вам створити яскраві та оригінальні орнаменти на нігтях. Упаковка містить листики фольги, які розраховані на декілька процедур. 

Щоби використати фольгу для декорування нігтів, потрібно виконати декілька простих кроків:

1. Підготуйте нігті: нанесіть базу, гель-лак, або покрасьте їх нігтьовим лаком, тоді зачекайте дотику.
2. Виміряйте кусочок фольги, який покриває повністю елемент дизайну.
3. Нанесіть основу, таку як клей для фольги або глитерний гель, на нігтьову пластину. 
4. Прикладіть фольгу до нігтя світлометалевою стороною донизу в тісному контакті зі шкірою. 
5. Натисніть фольгу на нігтьову пластину декілька разів, щоб вона добре з'єдналася з основою і повністю покрила поверхню.

З цим набором фольги ви легко створите власний унікальний дизайн і все це без особливих зусиль. Набір фольги, поталь (12 шт) - це чудова можливість підкреслити свій неповторний стиль і ще більше підняти своє настрій.