Люмінесцентні стразі, розмір мікс, рожевий неон (250шт)

Код продукту: 11858
Залишок на складі: багато
79 ₴
1,83 €
2,01 $
6 купили

Кількість:

6 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 794
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Кристали Swarovski: неповторна краса для нігтів.

Нарощування нігтів, декор для нігтів, каміння Swarovski та стрази у пакеті - це всього лише деякі з декількох способів, які можна використовувати, щоб підкреслити красу своїх нігтів. Кристали Swarovski одна з самих популярних та витончених опцій, доступних для декорування нігтів для всіх категорій салонів краси та стилістів. 

Кристали Swarovski - це саме те , що потрібно блискучому світу нігтьового мистецтва. Виготовлені з гранованого скла чудової якості, вони мають прекрасний блиск, котрий дозволяє навіть самому звичайному дизайну нігтів виглядати більш розкішно та привабливо.

Також кристали Swarovski можуть використовуватись в декількох розмірах. Розмір мікс чудово підходить для створення комплексного дизайну, який підкреслить всю красу та сяйво кристалів. Прозорий колір забезпечує ідеально підходящу базу, яка дозволяє краще блиснути кристалам Swarovski.
Швидко нанесені та легко приклеєні на ніготь - кристали Swarovski стануть ідеальним вибором навіть для тих, хто тільки починає займатись нігтьовим мистецтвом.  Вони підійдуть для різноманітних дизайнів - від класичних до більш сміливих , що виділяються та незвичайних.
Кристали Swarovski дозволяють створювати справжні витвори мистецтва на нігтях. За їх допомогою ви можете створювати унікальний та оригінальний дизайн своїх нігтів, котрий буде привертати захоплені погляди в будь-якій ситуації.