Набір фольги 10 шт (кольорові) 10

Код продукту: 11676
Залишок на складі: багато
80 ₴
1,87 €
2,01 $
11 купили

Кількість:

11 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 832
Розміри
Довжина 12.50
Ширина 10.00
Висота 3.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір фольги 10 штук (кольорові): створіть яскравий декор для нігтів

Під час догляду за своїми нігтями не тільки важливо вести облік процедур і засобів для шкіри декольте, рук і їхньої довкілля. Також слід звернути увагу на зовнішній вигляд самого нігтя. На допомогу нарощуванням, лакам і гелюванню приходять кольорові фольги для декорування нігтів.

Набір фольги від 10 штук включає в себе тонке металічне покриття, що має різні форми і кольори. За допомогою фольги можна видозмінити нігті, надати їм яскравості та творчості. Це дуже корисний аксесуар для професійних майстрів і тих, хто просто хоче створити на своїх нігтях художній шедевр.

Фольгу можна використовувати найрізноманітніше. Вона може бути щільно наклеєна по всьому нігтю або ж діяти в якості окремих малюнків. Крім того, її можна подрібнювати і дряпати її для створення додаткового оригінального ефекту.

Найбільш популярним технікою використання фольги є так звані «зламані склянки». Для цього необхідно наклеїти фольгу на нігтьову пластину, покрити її гель-лаком, а потім аккуратно зняти фольгу. Таким чином на нігті з'явиться красивій змішаний кольоровий ефект.

Набір фольги 10 штук - це не тільки приємний спосіб порадувати себе, але й дуже зручний. Він включає в себе декілька кольорів, що дозволяє фантазувати та експериментувати. Не забувайте, що такий аксесуар можна використовувати в якості декору не тільки для нігтів. З фольгою можна прикрасити прикраси, взуття, одяг, і навіть меблі.

Набір фольги 10 штук – це не тільки зручний об'єм, а й можливість додати яскравості та оригінальності своєму образу. Використовуючи його, можна створити безліч варіацій декору для нігтів і додає їм особливого шарму і краси.