Лампа для селфі (selfie) SP 45

Код продукту: 11627
Залишок на складі: багато
990 ₴
23,03 €
25,13 $
4 купили

Кількість:

4 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 878
Розміри
Довжина 29.20
Ширина 36.00
Висота 7.50
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Лампа для селфі SP 45 – новинка на ринку гаджетів для тих, хто любить робити фотографії і знімати відео на своїх смартфонах. Цей гаджет простий у використанні та дозволяє забезпечити хороше освітлення для якісних селфі.

SP 45 дозволяє регулювати яскравість освітлення за допомогою 3-х рівнів налаштувань – яскраво, середньо та слабко. Також ця лампа підключається до смартфона за допомогою кабелю, тому не потребує батарей або зарядки. Найбільше вона буде корисна в темних місцях, де немає достатньо освітлення, але де необхідно долучити ще більше прикрас до вашого селфі.

Лампа SP 45 легко укладається в кишеню і не займає багато місця, так що ви можете завжди мати її при собі. Крім того, лампа для селфі може також використовуватися як підсвічування для ютуберів та відеоблогерів, які знімають відео вдома, допомагаючи покращити якість зображення.

Отже, з лампою для селфі SP 45, ви можете робити чудові світлові ефекти для своїх відео та фотографій, а також забезпечувати якісне освітлення для виконання будь-яких завдань. Вона простий, дешевий і легкий у використанні. Ви можете замовити його онлайн або купити в магазинах електроніки.