Декор для нігтів, шестигранники палички (зелені, сині, білі)

Код продукту: 10905
Залишок на складі: немає в наявності
1 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 2
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.30
Висота 1.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Декор для нігтів - це невід'ємна частина догляду за нігтями. Сьогодні на ринку представлено безліч різноманітних декорів, серед яких особливого уваги заслуговують шестигранники палички.

Шестигранники палички - це невеликі декоративні елементи, які мають грані у формі шестигранника. Вони виготовляються з різних матеріалів, але найпопулярнішими є шестикутні палички зеленого, синього та білого кольору.

Такий декор надає нігтям оригінальний вигляд і додає образу нотку екстрасенсорності. Шестигранники палички прекрасно поєднуються з яскравим лаком, додатковими нанесеннями під них або просто як акцент на одному з нігтів.

Щоб нанести шестигранник на нігтьову пластину, потрібно викласти його на поверхню лаку та зафіксувати спеціальним клеєм для декору. Одним з найбільших переваг такого декору є його довготривалість - шестигранники палички добре тримаються на нігтях, не втрачаючи при цьому своєї оригінальної форми та кольору.

Отже, шестигранники палички - це прекрасний вибір для тих, хто хоче додати своїм нігтям неповторний та стильний акцент. Додавши такий декор до свого образу, ви будете в тренді та зможете насолоджуватися своїм неймовірним виглядом щодня.