Набір фольги 10 шт (кольорові)

Код продукту: 10559
Залишок на складі: немає в наявності
60 ₴
1,40 €
1,51 $
24 купили
24 купили
Характеристика
Характеристика
Перегляди 1298
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Набір фольги 10 шт (кольорові) - це відмінний вибір для тих, хто хоче створити незабутній дизайн нігтів. Фольга - це простий і ефективний спосіб додати блиск до вашого манікюру.

Набір містить 10 аркушів фольги у кольорах, які підходять для будь-якого стилю. Кожен аркуш легко ріжеться на шматочки та може бути застосовано на всі нігті або лише на декількох для створення ефектного акценту.

Найдорожчою складовою набору є можливість її використання в будь-який момент, за якийсь час звичайних вихідних чи вечорає. Вам не потрібно платити за професійний манікюр, щоб отримати шикарний дизайн нігтів. З набором фольги ви зможете самостійно зробити захоплюючий манікюр, який вразить всіх.

Візьміть фольгу на паличку та нанесіть її на передній пальець. Легко притисніть її до нігтя та швидко зліпіть. Потім легко витягніть фольгу та насолоджуйтеся результатом.

Зажадаете різкої повітряної свіжості або розкішної класики? Придбання цього набору фольги дозволить Вам проявити власну креативність та зробити своє власне стильне зібрання.

Витримайте всі свої фантазії в манікюрі!