Каучукова база для гель лаку френч із шимером, Rubber Base Coat French, 8 мл, Global Fashion 003

Код продукту: 2125
Залишок на складі: багато
112 ₴
2,60 €
2,80 $
(3)
28 купили

Кількість:

(3)
28 купили
Характеристика
Перегляди 1111
Кількість товарів в одній коробці 12
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 003
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 2.50 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Станьте товар

2022-02-16 06:29:13
2

Купила базу, в надії, що все буде супер, але прийшла вона зіпсована, хоч і за терміном придатності свіжа, як будемо вирішувати цю проблему?

GlobalFashion

Здрастуйте! Шкодуємо, що Ви зіткнулися з цією ситуацією. Ми приносимо свої щирі вибачення, і готові вирішити вашу проблему! Будь ласка, зв'яжіться з нашим роздрібним відділом будь-яким зручним для Вас способом за телефоном +7-915-394-62-88, ми обов'язково розберемося і відшкодуємо Вам збитки. Очікуємо на Ваше звернення! З повагою, команда Global Fashion.

2021-12-26 19:27:31
5

Отримала базу і була дуже розчарована, відкривши її вдома побачила підсохлу з крупинками текстуру, взагалі не зрозуміла, що це! З цією фірмою знайома давно і працюю давно, такого ще не бачила. Подумала, може, завмер, на вулиці було -22, але вулицею йшла всього 10 хв. Поставила її, відкрила, на наступний день побачила, не багато відійшла, але консистенція досі не зрозуміла: від зыкается прозора рідина, та й запах жахливий. Буду оформляти повернення. Якщо потрібно зроблю фото.

GlobalFashion

Зв'яжіться з нами за телефоном +7-915-364-62-88, надішліть фото і ми оперативно вирішимо цю проблему! З повагою, команда Global Fashion.

2021-10-07 19:50:26
4

База оч красива, дрібне мерехтіння, приємний пастельний тон, але доводиться розмішувати перед нанесенням, оскільки розшарована. В'язка, тягнеться.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Бажаємо вдалих покупок і гарного настрою! З повагою, команда Global Fashion.

2021-10-03 12:22:43
2

База вся грудками, тільки викинути.

GlobalFashion

Добрий день! Дякуємо Вам за вибір товарів нашої компанії. Дякуємо за відгук, Ви допомагаєте нам ставати кращими! Зв'яжіться з нами за телефоном +7-967-088-84-50, вкажіть, який саме номер опинився із зазначеним дефектом, і ми намагатимемось знайти рішення цієї ситуації. Чекаємо на Ваше звернення! З повагою, команда Global Fashion.

КАУЧУКОВА МОЛОЧНА
ФРЕНЧ БАЗА З ШИМЕРОМ
дозволяє приховати всі недоліки

полімеризується добре у всіх лампах

рівне нанесення

хороша стійкість

густота підходить для вирівнювання

легко знімається

підходить для тонких нігтів

каучукова, зміцнює нігтьову пластину

ПЕРЕВАГИ:
Каучукова молочна френч-база з шимером дає змогу правильно і швидко, якісно і професійно підготувати нігті до нанесення френч-дизайну, а також збільшити зчеплення нігтів з фарбою для дизайну. База відмінно підходить для виконання френча з метою надання йому більшої ефектності, естетичності та довгого носіння. Використання такої бази економить час майстра, оскільки не вимагає нанесення додаткового кольору перед нанесенням посмішки, а також нігтик має тонкий і природний вигляд.
ЦВЕТА:
01
06
05
04
03
02
8083
8084
8085
8088
8087
8086

Камуфлююча каучукова база з блискітками швидко самовирівнюється, легко наноситься, не розтікається при розподілі по нігтьовій пластині і не затікає на бічні валики і кутикулу. Має комфортну консистенцію і відмінну носибельність, завдяки високоякісній американській сировині. База призначена для використання в якості основи для гель-лаку, а також може застосовуватися в якості камуфлюучого покриття для френч-манікюру. При нанесенні в один шар колір напівпрозорий. Нанесення вирівнюючим шаром дає самостійний щільний колір. База з шиммером приховує естетичні недоліки нігтів, надаючи їм красивий і доглянутий вигляд. Зручний пензель полегшує викладку бази на ніготь і забезпечує економічну витрату.

Покриття полімеризується 2 хвилини в UV-лампі і 30-60 секунд в LED-лампі.

Каучукова база для гель лаку френч з шиммером-новинка від компанії Global Fashion. Цей продукт стане незамінним помічником для майстрів манікюру, які прагнуть зробити нігті яскравими і вишуканими.

Що таке каучукова база і навіщо вона потрібна? Це спеціальний продукт, який застосовується перед нанесенням гель-лаку. База призначена для зміцнення натуральних нігтів, додання їм здорового блиску і збільшення терміну носіння гель-лаку. Крім того, каучукова база захищає нігті від впливу агресивних середовищ, зволожує кутикулу і знижує ризики подразнень на шкірі.

Rubber Base Coat French від Global Fashion є ідеальним вибором для створення класичного френч-манікюру. База має світло-рожевий відтінок з шиммером, який надає нігтям блиск і елегантність. Майстри можуть використовувати каучукову базу як самостійно, так і в поєднанні з іншими продуктами для створення унікальних дизайнів.

Основна перевага каучукової бази-це її високий ступінь адгезії. Це означає, що гель-лак прекрасно тримається на нігтях і не відшаровується з часом. Крім того, Rubber Base Coat French не залишає слідів при знятті і не пошкоджує структуру натурального нігтя.

Якщо ви шукаєте якісний продукт для нарощування і зміцнення нігтів, то каучукова база для гель лаку френч з шиммером від Global Fashion – це саме те, що вам потрібно. Замовте даний продукт зараз і дозвольте вашим нігтям сяяти красою і здоров'ям!