Гель лак Shine Spectrum Red diamond 06

Код продукту: 2105
Залишок на складі: багато
153 ₴
3,56 €
3,88 $
16 купили

Кількість:

16 купили
Характеристика
Перегляди 76
Кількість товарів в одній коробці 6
Номер полиці на склад C64
Термін придатності 3 роки
Номер кольору 06
Розміри
Довжина 2.50 cm
Ширина 25.00 cm
Висота 8.00 cm
Об `єм 8.00 ml

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Red Diamond-це подрібнені шматочки найтоншої металізованої фольги. Він виглядає ефектно, гра кольору і мерехтіння відблисків подібного декоративного матеріалу відбивається з більшою яскравістю і виразністю. Саме тому дуже багатьом представницям прекрасної половини так подобається застосовувати його в якості декору на своїх нігтики.
ГЕЛЬ-ЛАК
“RED DIAMOND”
Тональное разнообразие, присущее этой цветовой категории, настолько велико. От нежного коралла до глубокого опала, от тёплого терракотового до холодного алого, оттеночная палитра красного поражает своим многообразием и обилием всевозможных тональных решений. Именно поэтому на сегодняшний день данныйцвет активно применяется в
маникюрном искусстве при моделировании самых разнообразных дизайнов для ногтей.


володіє дивовижними характеристиками.
Колір пристрасті і любові, експресії та імпульсивності, він здатний надати яскравості, лиску, фешенебельності. Він може подарувати образу ту акцентовану виразність, яка так до речі доводиться в відображенні дрібних деталей.
ЧЕРВОНИЙ КОЛІР
мл.
8
1
2
ТОНКОЩІ:
Не потребує підкладки

Швидка полімеризація
вміщує в себе червоні кольори -
кольори пристрасті і любові

надає яскраві образи манікюру

самовирівнюється

легко наноситься

рідка консистенція

завжди в попиті

ПЕРЕВАГА:
08
07
01
06
02
05
04
03
2088
2045
2105
2046
2038
2055
2098
2031
Гель-лаки - це новинка в світі нарощування нігтів, що змінила свій підхід до манікюру і педикюру. Одним з кращих продуктів серед гель-лаків є Red Diamond 06 від виробника Shine Spectrum.

Гель-лак з колекції Red Diamond має червону гаму, так як він носить назву "Red". Але не лише колір є відмінністю цього продукту. Він також має блакитний блиск, що надає йому святковості та ефекту світлового блиску на нігтях.

Рідка консистенція гель-лаку дозволяє легко розподіляти продукт на нігтях. Покриття чудово фіксується на нігтях, що забезпечує довговічність манікюру. Крім того, цей гель-лак є стійким до подряпин та тріщин, що дозволяє носити манікюр протягом двох тижнів.

Крім всього вищезазначеного, гель-лак Red Diamond 06 є натуральним, тому його можуть використовувати люди зі шкірними проблемами чи алергіями. Цей продукт має комплексну формулу, що дозволяє дбати про здоров'я нігтьової пластини, захищаючий її від впливу зовнішніх факторів.

Загалом, гель-лак Red Diamond 06 від Shine Spectrum - це ідеальне рішення для тих, хто хоче створити ефектний та стійкий манікюр, не шкодуючи свого часу та грошей. Колекція насичених відтінків гель-лаків від Shine Spectrum підкреслить ваш стиль та повірить впевненість на довгий час.