Фольга для нігтів Новий рік 6, 1 шт

Код продукту: 10173
Залишок на складі: немає в наявності
14,58 ₴
0,34 €
0,36 $
Характеристика
Характеристика
Розміри
Довжина 7.00
Ширина 4.00
Відгуків (0)

Виберіть відповідну
кількість зірок

Фото-відгук

Немає відгуків про цей товар.

Фольга для нігтів – це дуже популярний вид декору для манікюру, який додаватиме святкового настрою на будь-який захід. І особливо коли мова йде про новорічні свята.

Фольга для нігтів - це тоненький шар металу, який наноситься на нігті. У вигляді маленьких круглих шматочків, якими можна прикріпити до нігтів різноманітні малюнки: візерунки, квіти, малюнки в стилі winter nail art та інше.

Щоб використовувати фольгу для нігтів, потрібно спочатку нанести базовий лак і зачекати, доки він повністю висохне. Потім фольга наноситься на нігті, а після цього її потрібно гаряче змінити форму, щоб вона добре прилягала до поверхні нігтя. Після нашаровування декору, до фольги можна нанести топ лак - це збереже декоративний ефект у прекрасному стані на довгий час.

Фольга для нігтів на новорічному манікюрі додасть блиску та гламуру на будь-який святковий захід. Ви можете задіяти свою фантазію та створити малюнки з фольги на тлі базового лаку, або ж використати її для точкового нанесення невеликих елементів малюнку.

Для того, щоб створити новорічний манікюр з фольгою, необхідна велика фантазія і досвід - ну і, звичайно, зручність в роботі з підобранням параметрів блискучих елементів декору. Однак, якщо ви попрактикуєтесь, зможете створювати найрізноманітніші моделі на своїх нігтях. 

Коротше кажучи, фольга для нігтів - чудовий вибір для затишного та святкового настрою. Вона дозволяє показати унікальність та індивідуальний стиль кожної жінки, і створює вражаючий ефект, який залишається на довгий час. Тож, попробуйте використати фольгу для свого наступного новорічного манікюру - результат вас удивить!