Які відтінки манікюру в тренді в жовтні 2024: топ-9 найприбутковіших кольорів

Які відтінки манікюру в тренді в жовтні 2024: топ-9 найприбутковіших кольорів
Який манікюр вибрати в жовтні? Щоб допомогти вам залишатися в тренді, ми підготували гайд щодо актуальних відтінків гель-лаків, які ідеально підійдуть для цього сезону. У статті розповімо про наймодніші кольори та дизайни, які зроблять ваш манікюр стильним і сучасним. Читайте далі, щоб дізнатися, які відтінки манікюру правитимуть весь жовтень! 


1. Шоколадно-коричневий


.

Мрієте про прохолодні жовтневі прогулянки, зігрівальні светри і нескінченні вечори з чашкою гарячого шоколаду? Тоді насичений шоколадно-коричневий манікюр стане вашим ідеальним осіннім акцентом. Цей глибокий відтінок огортає теплом і затишком, ідеально підкреслюючи атмосферу жовтня. Насичений коричневий - це універсальний колір, який чудово поєднується з іншими осінніми тонами, такими як палений апельсин і мідь. Щоб посилити осінні нотки, пропонуємо додати матовий топ для створення оксамитового, м'якого фінішу, який дарує відчуття затишку і тепла.

Гель-лаки шоколадного кольору

 

2. Пекучий помаранчевий


.

Пекучий помаранчевий - це насичений, пряний відтінок із червоними нотками, який чудово передає красу осіннього листя і теплих осінніх тонів. Радимо вибрати для такого манікюру квадратні або круглі нігті середньої довжини, покриті блискучим топом, щоб досягти максимального ефекту. Цей яскравий колір додасть вашому образу неповторної чарівності і зробить його воістину незабутнім. 

 

3. Темно-бордовий


.

Темний бордовий - це сміливий винний відтінок, насичений розкішними глибокими тонами. Він поєднує в собі драматизм і класику, що робить його обов'язковим елементом осіннього гардероба, який прекрасно переходить з денного у вечірній образ. Головне, цей колір має чудовий вигляд на нігтях будь-якої форми.

Гель-лаки бордового кольору

 

4. Чорний


.

Чорний манікюр, який колись асоціювався з готичною естетикою, сьогодні став ідеальним вибором для осіннього сезону. Цей колір уособлює елегантність, сміливість і вічну красу. Чорний лак особливо розкішно виглядає на коротких квадратних нігтях, надаючи їм стильного вигляду. На нігтях середньої довжини мигдальної форми він створює більш сучасний і витончений ефект.

Гель-лак чорного кольору

 

5. Графітовий-сірий


.

Не готові повністю перейти на чорний колір нігтів? Графітовий-сірий лак створює загадковий образ для жовтня, водночас залишаючись м'якшим. Цей колір, що являє собою димчастий сірий з холодними відтінками, викликає асоціації з хмарними осінніми небесами. Графітовий-сірий - це елегантний нейтральний відтінок, який прекрасно вписується в осінню палітру.

Сірі гель-лаки для нігтів

 

6. Приглушено-бузковий


.

Рожевий манікюр - це класичний нейтральний вибір, який завжди в моді. Однак у жовтні багато хто з нас прагне додати манікюру холодних і глибоких відтінків, і приглушено-бузковий - ідеальний варіант для цього. Він чудово пасує як перехідний колір з кінця вересня до початку жовтня, додаючи вашому образу загадковості й витонченості. 

 

7. Оливково-зелений


.

Холодні зелені відтінки варто спробувати в жовтні 2024 року. Оливково-зелений - це м'який колір, який напрочуд шикарний. Цей відтінок привносить елемент природи на нігті й ідеально вписується в сільську атмосферу осені.

Оливковий гель-лак

 

8. Тауповий


.

Хоча оливково-зелений колір може здатися досить нейтральним, багато хто віддає перевагу ще більш стриманим відтінкам. Якщо ви з їхнього числа, зверніть увагу на тауповий манікюр у жовтні 2024 року. Тауп - це витончена комбінація сірого і бежевого, яка прекрасно поєднує нейтральність з елегантністю. Цей колір ідеально підходить тим, хто цінує мінімалізм, але хоче виглядати стильно в осінній сезон. Тауповий манікюр підкреслить вашу індивідуальність і додасть вишуканості у ваш образ, стаючи чудовим вибором для прохолодних осінніх днів.

Гель-лаки таупових кольорів

 

9. Шампань


.

Якщо ви шукаєте нейтральний відтінок з легким блиском, спробуйте лак кольору шампанського. Лаки у відтінках шампанського ідеально підходять для створення тонкого осіннього мерехтіння, яке не переходить у надмірне. Крім того, завдяки тому, що цей відтінок знаходиться між сріблом і золотом, він прекрасно поєднується з будь-якими аксесуарами і стилями.

Гель-лаки кольору шампанського


Читайте також: Хромований манікюр або Chrome nails 2024: наймодніші ідеї дизайну нігтів цього сезону
Дата: 03.10.2024 11:34 Переглядів: 14416