Манікюр у пастельних тонах 2024: фото, новинки, тенденції

Манікюр у пастельних тонах 2024: фото, новинки, тенденції
Зміна манікюру - один з найпростіших і найефектніших способів оновити свій образ. Незалежно від того, чи віддаєте ви перевагу класичному френчу, чи є прихильником максималізму з 3D-наліпками, чи перебуваєте десь посередині, завжди знайдеться спосіб змінити свої нігті на краще. Хоча тренди в манікюрі завжди викликають інтерес, існує щось особливе в тому, щоб залишатися вірною класиці. Яскравим прикладом цього є пастельні тони для нігтів.

Хоча пастельні відтінки частіше асоціюються з весною та літом, вони здатні освіжити ваш образ у будь-яку пору року, навіть цієї осені. Ба більше, модний нейл-арт легко адаптується під пастельну кольорову гаму. Від елегантного френч манікюру та мінімалістичного дизайну до вишуканого омбре - знайдеться варіант для будь-якого естетичного сприйняття.

Нижче представлено 9 наших улюблених ідей манікюру в пастельних тонах, які ви можете спробувати під час наступного візиту до салону.


01 Абрикосовий ритм

.


02 Бузкові акценти

.

Якщо ви ще не визначилися з конкретним дизайном, але знаєте, який пастельний колір хочете використовувати, подумайте про монохромний нейл-арт на білому лаку. Цей стиль дає змогу створити ніжний і елегантний манікюр, який матиме витончений і стильний вигляд.

03 Різні відтінки

.

Яскравий, сміливий і легкий у виконанні, цей манікюр привертає увагу і створює грайливий образ.

04 Пастельний неон

.
Хоча пастельні та неонові кольори можуть здатися повними протилежностями, насправді існує пастельний неон. Просто погляньте на цей яскравий і світлий манікюр, щоб переконатися! Він справді сліпучий, чи не так? 

05 Мінімалізм

.


06 Туті Фрутті

.

 
07 Сердечка

.

Незалежно від пори року, цей манікюр завжди даруватиме вам усмішку і радість при кожному погляді на нього.

08 Персиковий і бузковий

.

Бузковий і персиковий кольори чудово поєднуються один з одним. Чи не так?

09 Пастельний манікюр

.

Якщо ви хочете додати трохи різноманітності, манікюр у гарячих і холодних пастельних тонах - це яскравий і грайливий спосіб слідувати останнім трендам. 

Джерело: www.byrdie.com


Дата: 01.10.2024 10:58 Переглядів: 9490