Трендовий манікюр на жовтень 2024: поєднання чорного та коричневого кольору

Трендовий манікюр на жовтень 2024: поєднання чорного та коричневого кольору
Якщо вас турбує застаріле правило про те, що коричневий ремінь не поєднується з чорними туфлями, прийшов час залишити його в минулому. Ці темні нейтральні відтінки не лише прекрасно доповнюють одне одного, але й відкривають безмежні можливості для дизайну, особливо на нігтях. Теплий шоколадний колір у поєднанні з чорним акцентом виглядає чудово, а коричневий з графітом додає елегантності. Незалежно від обраної палітри, ваш манікюр буде стильним і стриманим. Нижче ви знайдете надихаючі ідеї дизайну нігтів у чорних і коричневих відтінках, які варто обов’язково спробувати в жовтні! 


01 Коричневий і чорний

.

Щоб додати оригінальності, замініть однотонний коричневий манікюр на варіант з чорним акцентом. Один акуратний штрих чорного кольору створить легкий, але несподіваний ефект, надаючи манікюру стильний та виразний вигляд. 
02 Коричневі вихри

.


03 Досконалість

.

Ми впевнено дотримуємося думки, що леопардовий принт можна вважати нейтральним. Цей узор одночасно грайливий і стриманий, поєднуючи різні відтінки чорного і коричневого. 


04 Чорні, білі та коричневі вихри

.

05 Ретро золотий

.

Цей манікюр переносить нас в атмосферу 60-х, поєднуючи золоті смужки з маслянистою текстурою для створення справжнього ретро-шика. 


06 Мокко півмісяць

.

Коричневий колір чудово поєднується з блискітками, і цей манікюр – яскраве тому підтвердження. 

(5)
65 купили
ID: 12154
155 ₴
07 Обпалений каштан

.

Френч не обов’язково має бути класичним білим. Спробуйте поєднання глибокого каштанового та чорного, щоб надати цьому стильному манікюру сучасного та сміливого звучання. 


08 Половинки

.



Джерело: www.byrdie.com


Дата: 24.09.2024 08:25 Переглядів: 5803