Помаранчевий манікюр - ідей дизайну нігтів, які підійдуть для осені

Помаранчевий манікюр - ідей дизайну нігтів, які підійдуть для осені
З усіх теплих, насичених відтінків осінньої палітри жоден не передає атмосферу сезону так яскраво, як приглушений помаранчевий. Цей колір асоціюється з листям і гарбузом, а також символізує креативність і зміни - почуття, які пронизують свіжу енергетику осені.

Приглушений помаранчевий - ідеальний вибір для манікюру з вересня по листопад, оскільки він втілює суть осені. Але його привабливість не обмежується тільки цим. Цей відтінок чудово поєднується з іншими кольорами врожаю, чи то бордовий, гірчичний, чи шоколадний. Приглушений помаранчевий універсальний і дає змогу експериментувати з безліччю варіантів нейл-арту.

Не вірите? Ознайомтеся з нашими ідеями дизайну нігтів у пекучо-помаранчевих відтінках і переконайтеся, що цей колір варто спробувати.

01 Вогонь

.


02 Цегла і бронза

.

Цей цегляно-бронзовий манікюр виділяється своїм унікальним стилем. Чи не так?


03 Однотонний манікюр

.

Приглушений помаранчевий - це колір, який легко поєднується з безліччю інших відтінків і дизайнів. Але не можна не відзначити, наскільки він шикарний і виразний сам по собі. 


04 Золота фольга

.

Градієнтний манікюр і сам по собі має ефектний вигляд, але додавання золотої фольги на кожен ніготь надає матовому манікюру ще більшої розкоші та елегантності. 
05 Асорті відтінків

.

Приглушений помаранчевий чудово вписується в нейл-арт, особливо з графічними лініями і геометричними візерунками. Поєднання цього насиченого відтінку з коричневими, бежевими та оливково-зеленим надає манікюру вишуканого ретро-ефекту 70-х років. 


06 Вертикальні лінії

.

Помаранчевий, гармонійно поєднуючись із чорним і сріблястим, має просто приголомшливий вигляд.  
07 Вихори

.

08 3D дизайн

.

Цей захопливий 3D-манікюр наочно доводить, який ефектний вигляд може мати помаранчевий у поєднанні із золотими та срібними акцентами.

Джерело: www.byrdie.com


Дата: 18.09.2024 10:24 Переглядів: 490