Ванільний французький манікюр: найніжніші ідеї які завжди в тренді

Ванільний французький манікюр: найніжніші ідеї які завжди в тренді
Найніжніший комплімент, який ідеально підходить для ванільного французького манікюру - це його витончена простота. Ванільний френч натхненний «американським» французьким манікюром, що відрізняється нейтральним лаком і натуральним відтінком основи. Цей стиль має вишукану стриманість, зберігаючи при цьому класичну елегантність.

Ми зібрали найкращі ідеї ванільного французького манікюру, які допоможуть вам створити витончений і модний образ, залишаючись у тренді.


01
Класичний ванільний френч

.

Так, ванільний френч дійсно нагадує традиційний, але він м'якший і ніжніший порівняно з традиційним білим френчем, що надає йому природнішого вигляду. 
02 Хром

.

Додайте трохи блиску, нанісши хромовану пудру на кінчики нігтів. Кремовий гель-лак у поєднанні з мерехтливим хромом створить на кінчиках нігтів матове покриття, яке матиме особливо елегантний і стильний вигляд.


03 Мікро ванільний френч

.

Мікро ванільний французький манікюр має неймовірно елегантний вигляд. 
04 Молочний ванільний френч

.

Створіть ідеальний непомітний, але вишуканий образ, поєднуючи молочний манікюр з ванільним французьким дизайном. 
05 Нігті «труна»

.

Форма нігтів «труна» додає елемент максималізму в стриманий ванільний французький манікюр. М'який ванільний відтінок ще більш виразний вигляд має на довгих квадратних кінчиках. 


06 Нігті стилет

.

Хоча мигдалеподібна форма часто асоціюється з французьким манікюром, варто спробувати ванільний дизайн на гострих нігтях. Загострені кінчики мають особливо ефектний вигляд, а в поєднанні з глянцевим верхнім покриттям такий манікюр має просто приголомшливий вигляд.


07 Перлинний ванільний френч

.

Джерело: www.byrdie.com

Читайте також: Наймодніші кольори манікюру на осінь 2024: від зеленого до фіолетового з блискітками
Дата: 04.09.2024 09:02 Переглядів: 7006