Оригінальний манікюр на вересень 2024: нові ідеї дизайну нігтів у гарбузових тонах

Оригінальний манікюр на вересень 2024: нові ідеї дизайну нігтів у гарбузових тонах
З настанням осені яскраві літні кольори поступаються місцем затишним осіннім відтінкам. У нашій осінній палітрі багато кольорів, але один із найуніверсальніших і найпопулярніших - це колір гарбузовий відтінок. Цей теплий, пряний колір знаходить своє застосування в усьому: від моди і макіяжу до зачісок і манікюру.

Якщо ви шукаєте ідеальний осінній манікюр, можливо, вам варто звернути увагу на цей колір. Щоб допомогти вам визначитися з вибором, ми зібрали нові ідеї манікюру в гарбузових тонах. Подивіться їх нижче і виберіть свій улюблений варіант для наступного візиту в салон!


01 Однотонний гарбузовий

.

Гарбузовий колір - це один з тих відтінків, які самі по собі створюють яскраве і виразне враження.
02 Кутикула без лаку

.

Ось ще один варіант для тих, хто віддає перевагу різноманітності в манікюрі - залишити кутикули без лаку. 
03 Френч манікюр

.


04 Чудовий манікюр

.

Цей манікюр просто заворожує своєю пишністю! Поєднання гарбузового, чорного і кремово-білого кольорів нагадує про смачні осінні ласощі. А золоті 3D-акценти додають нотку розкоші, роблячи манікюр по-справжньому вишуканим. 


05 Гарбуз біля кутикули

.

Якщо вам до душі буквальний підхід до сезонного нейл-арту, зверніть увагу на ці чарівні гарбузові акценти біля кутикули.
06 Нігті з глітером

.

Ми обожнюємо мерехтіння і блиск, тому не дивно, що цей бордовий манікюр з гарбузовим відтінком відразу привернув нашу увагу. Особливо вражають блискучі акценти, які надають манікюру чарівного настрою, роблячи його ідеальним вибором для жовтня. 
Дата: 28.08.2024 11:32 Переглядів: 9968