Розкішний бордовий манікюр для осені 2024: 11 ідей, які виглядають дорого

Розкішний бордовий манікюр для осені 2024: 11 ідей, які виглядають дорого
Червоний лак можна вважати класикою манікюру, але бордовий лак — це його елегантніша та більш витончена версія. Вишнево-червоний відтінок, хоч і є очевидним вибором і майже універсальний у манікюрі, не завжди підходить кожному. Бордовий ж лак ідеально доповнює практично будь-який тон шкіри, форму і довжину нігтів. Його глибокий відтінок надає нігтям глибину, яка не залежить від пори року: він чудово виглядає як з літньою білою сукнею, так і в осінній період.

Цей насичений колір дивовижний сам по собі, але також прекрасно поєднується з вишуканим нейл-артом та сміливими тенденціями. Не вірите? Продовжуйте читати, щоб побачити наші улюблені ідеї бордового манікюру, які виглядають дорого.

01 Бордові сердечка

.

Якщо ви хочете зробити бордові нігті ще виразнішими, спробуйте поєднати їх з рожевими відтінками. Це не лише ідеально для Дня святого Валентина, але й стане стильним акцентом протягом всього року. Будьте впевнені, що такі комбінації будуть радувати вас і привертати увагу цілий рік! 

(5)
116 купили
ID: 2494
120 ₴

02 Бордовий хром

.

Який манікюрний огляд може обійтися без трохи хрому в наші дні? Незважаючи на те, що багато прихильників молочного манікюру стверджують протилежне, хром здатен створювати справді глибокі та насичені ефекти. Розглянемо, наприклад, бордово-хромовий манікюр — це ідеальний приклад того, як хром може додати унікальності та розкоші вашим нігтям. 

03 Бордовий з золотом

.

Насичений бордовий гель-лак нехай стане основою вашого манікюру, створюючи ефект майже суцільного покриття з золотистими деталями біля кутикули, які додадуть елегантного блиску і вишуканості. 
04 Колір крові

.

Безумовно, не потрібно думати, що вам доведеться повністю відмовитися від нейл-арту. Бордовий колір — це насичений відтінок, який сам по собі створює сміливе та виразне враження. 

05 З блискітками

.

Хочете додати трохи магії? Цей блискучий варіант прекрасно підкреслює глибину кольору. Пориньте у велич блискучих акцентів на кінчиках пальців і насолоджуйтесь їх неймовірною красою. 
07 Бордовий сяйвом

.

08 Квіткові мотиви

.

09 Подвійний френч

.

Подвійний французький манікюр в моді, і восени особливо популярний його темно-вишневий відтінок. 

10 Французький манікюр з проміжком
 
.

11 Бордовий крокодил

.

Ми просто в захваті від цього манікюру!

Купити гель-лаки бордового кольору для нігтів



Джерело: www.byrdie.com

Читайте також: Чорний френч на довгі та короткі нігті: найоригінальніші ідеї, які завжди в тренді
Дата: 14.08.2024 13:36 Переглядів: 300