Топ-5 найбільш трендових кольорів манікюру на серпень 2024 року

Топ-5 найбільш трендових кольорів манікюру на серпень 2024 року
Який манікюр вибрати в останній місяць літа? Залишатися вірними яскравим літнім відтінкам чи почати перехід до осінніх кольорів? Або, можливо, знайти ідеальний баланс між ними? Щоб допомогти вам вибрати актуальні кольори і відтінки гель-лаків для серпня, ми підготували статтю, в якій розповімо про наймодніші тенденції, що дадуть вам змогу залишатися в тренді до кінця сезону. Читайте далі, щоб дізнатися, які кольори будуть у моді і як зробити ваш манікюр актуальним і стильним. 


1. Блакитний



Блакитний колір завжди має унікальний прояв з року в рік, і 2024 рік не стане винятком. У серпні цього року всі прагнутимуть додати у свої образи мерехтливі, натхненні русалками відтінки або використовуватимуть цей колір у хитромудрих дизайнах з морською тематикою.

Гель-лак блакитного кольору
 
 

2. Зелений неон



Зелений неон залишається популярним нагадуванням про те, що, незважаючи на те, що серпень - останній місяць літа, літо все ще з нами. Цей яскравий колір продовжує привертати увагу і залишається затребуваним в останні тижні сезону.

Гель-лаки зелені ненові
 
 

3. Перламутровий



Перламутровий манікюр зараз неймовірно популярний, і його популярність обіцяє зберегтися щонайменше до кінця серпня. Перламутрові та хромовані покриття залишаються в тренді, пропонуючи кумедний спосіб додати блиску в літні образи. Такий манікюр може варіюватися від нейтральних відтінків з легким мерехтінням до яскравих, що привертають увагу. Незалежно від обраного стилю, перламутрові нігті надають вишуканості та сучасності будь-якому образу.

Перламутровий гель-лак для нігтів
 
 

4. Лавандовий



Якщо ви хочете відійти від сміливих неонових відтінків, але поки що не готові занурюватися в глибокі темні тони, виберіть кольори і покриття, які були популярні навесні. Чудовим варіантом для серпня стане лавандовий колір - він дасть змогу зберегти яскравість, але водночас додасть легкості та свіжості у ваш образ.

Гель-лак лавандового кольору
 

 

5. Блідо-сірий



.

Хоча ми все ще насолоджуємося останніми днями літа, серпень вже віщує швидкий прихід осені. Пора плавно перейти до осінніх відтінків манікюру. Цього року ідеальним перехідним кольором стане блідо-сірий. Цей ніжний відтінок слугує чудовим містком між теплими літніми днями і осінньою прохолодою, що настає. Він має достатню світлоту, щоб бути основним кольором, створюючи чудове полотно для нейл-арту, і водночас залишається досить класичним, щоб носити його самостійно. З наближенням холодних місяців цей колір буде поступово переходити в більш глибокі сірі відтінки, відображаючи зміну сезонів.

Сірі гель-лаки для нігтів
 


Читайте також: Трендовий френч манікюр на серпень 2024 року: наймодніші ідеї на заміну класичному французькому манікюру
Дата: 02.08.2024 12:56 Переглядів: 1853