Як зробити домашній манікюр: покрокова інструкція

Як зробити домашній манікюр: покрокова інструкція
Домашній манікюр - це не тільки економічний спосіб догляду за нігтями, але і чудова можливість приділити собі час і розслабитися. Наслідуючи покрокову інструкцію нижче, ви зможете зробити гарний манікюр в домашніх умовах.

1. Почніть з надання нігтям бажаної форми, акуратно обробивши їх пилкою.

2. Після цього використовуйте скраб для рук, щоб зробити м'якою шкіру і відкрити пори.

3. Одягніть спа-рукавички для догляду за шкірою. Через 15 хвилин, коли шкіра стане зволоженою, акуратно відірвіть верхню частину рукавичок за спеціальним контуром на пальцях. Потім, використовуючи апельсинову паличку, м'яко відсуньте розм'якшену кутикулу.

4. Перед нанесенням покриття обов'язково знежирте нігтьову пластину спеціальним засобом. Вибирайте базове покриття або лак нейтрального, нюдового або камуфлюючого відтінку - такі засоби легкі в нанесенні і чудово підходять для будь-якого образу.

5. Закріпіть результат топом із легким гліттером або звичайним топом. Таке покриття легко освоїть навіть новачок. Ефект "голих нігтів," досягнутий з використанням напівпрозорих відтінків, зараз на піку популярності.

6. Не поспішайте знімати рукавички відразу після нанесення лаку. Дочекайтеся, поки він повністю висохне, щоб зберегти зволожуючий ефект. Після зняття рукавичок розподіліть залишки живильної сироватки по зап'ястях, передпліччя і обов'язково приділіть увагу ліктям.

.


Цей легкий спосіб дозволить вам швидко освіжити манікюр та повернути нігтям бездоганний вигляд.

Читайте також: Як зміцнити нігті в домашніх умовах: 4 ефективні способи
Дата: 30.07.2024 15:10 Переглядів: 89