Газетний принт на нігтях

Газетний принт на нігтях
Мистецтво манікюру прийшло до нас настільки давно, що вже, напевно, і не згадати його витоків. Ще єгипетська цариця Клеопатра, яка була і залишається еталоном краси для багатьох, велике значення надавала догляду за волоссям і нігтями. У наші дні красиві нігті - обов'язковість кожної модниці. До того ж ті, хто не може похвалитися своїми здоровими і міцними нігтями від природи, можуть зробити собі штучні, які на вигляд нічим не відрізнятимуться від натуральних. З розвитком мистецтва манікюру розвиваються і модні тенденції в цій галузі. З кожним новим сезоном стилісти пропонують нам новинки дизайну і форми нігтів. У цьому сезоні трендом став манікюр з газетним принтом.

Якщо зайдете до салону краси, майстер манікюру і педикюру, завершивши роботу з догляду за нігтями і перейшовши до декоративної частини, обов'язково насамперед запропонує вам модний газетний дизайн. Сьогодні професіонали можуть зробити вам принт газетного шрифту на нігтях, використовуючи при цьому будь-який колір, надаючи нігтям будь-яку форму, а також мову і навіть курсив. Можна також зробити французький манікюр з газетним принтом, де буквами буде прикрашена лише крайова смужка або фонова частина нігтя. Не обов'язково мати ідеальні нарощені нігті або велику довжину нігтів. Також можна додати блискітки, стрази або будь-які інші прикраси на ваш смак.

Як робити газетний манікюр?

Перевага газетного манікюру в тому, що його з легкістю можна зробити в домашніх умовах. Це значно економить гроші та час, а ваші нігті будуть у тренді. Щоб знати, як правильно робити газетний манікюр, достатньо всього лише звернутися до мережі інтернет. Будь-який пошуковик видасть вам неймовірну кількість посилань на інструкцію до газетного манікюру. Але насправді вам належить зробити всього кілька кроків і ваші нігті вже мають стильний дизайн:

- приготуйте два лаки для нігтів - безбарвний і декоративний, спирт, газетні - прямокутні вирізки по довжині нігтя і пінцет;
- покрийте нігті декоративним лаком і дайте йому підсохнути;
- опустіть газетні вирізки на 10-15 секунд у спирт, але стежте, щоб букви сильно не розпливлися;
- прикладіть прямокутники до нігтів і потримайте 15-20 секунд;
- закріпіть зверху безбарвним лаком.
Дата: 22.07.2019 15:29 Переглядів: 861