Хромований манікюр на літо 2024: ідеї, тренди та новинки

Хромований манікюр на літо 2024: ідеї, тренди та новинки
Хромовані нігті завжди залишаються в тренді. Мерехтливий манікюр заворожує, і найприємніше, що його можна підібрати для будь-якого сезону. Взимку краще обирати темніші відтінки або кольори, натхненні святковою атмосферою. Однак влітку хромований манікюр оживає завдяки неймовірно яскравим лакам і малюнкам. Шукаєте натхнення для теплих місяців? Прокрутіть сторінку і знайдіть 13 літніх ідей хромованого манікюру, які ви обов'язково захочете повторити.


01 Хромований френч

.



02 Лимонний хромований манікюр

.


Цей манікюр у жовтих тонах викликає асоціації з освіжаючим лимонадом. Плавний перехід від перламутрового шимера до яскравого жовтого хрому має просто чудовий вигляд. 


03 Золотий хром

.


Хроматичні відтінки можуть миттєво змінити на краще нейтральний манікюр, надаючи йому сміливого і сучасного вигляду. Цей золотий манікюр є яскравим тому прикладом. 


04 Золотий френч

.


Французький манікюр не вимагає довгих нігтів. У цьому стилі акуратні золоті хромовані кінчики надають елегантності та вишуканості мінімалістичному образу. 


05 Райдужні хромовані нігті

.


Для створення чарівного літнього образу на нігтях виберіть багатобарвну омбре-основу, доповнену хромованою пудрою і квітковими деталями. Наприклад, легко створити ромашку на нігтях можна за допомогою інструментів для доттінгу та пензля для нейл-арту. 


06 Бузковий хромований манікюр

.


Цей бузковий хромовий манікюр, що переливається, має просто приголомшливий вигляд! Хвилясті візерунки й акценти у вигляді крапель роси надають йому грайливого і стильного вигляду.


07 Металеві нігті

.


Для створення літнього хромованого манікюру виберіть срібні та золоті відтінки. Контрастні металеві кольори додадуть динамічності та стильності французькому манікюру. 


08 Персиково-хромовий манікюр

.


Літо - це час яскравих фарб, і цей персиково-хромовий манікюр ідеально відображає різноманітність відтінків. Кожен кінчик прикрашений різним пастельним кольором, створюючи ефект грайливої веселки. 


09 Рожевий і помаранчевий

.


Рожевий і помаранчевий - одне з найяскравіших колірних поєднань літа. Ці відтінки мають просто приголомшливий вигляд з хромованим покриттям, а квіткові акценти в гарячому рожевому роблять образ ще більш незабутнім. 


10 Райдужний хромований манікюр

.


Відчуйте всю яскравість літніх вібрацій з райдужним хромованим манікюром! 
 

11 Білий хром

.



12 Хромований манікюр із квітами

.


Завжди можна оновити класичний хромований манікюр, особливо придатний для сезону, додавши трохи страз.


13 Рожевий хромований манікюр

.


Рожевий хромований манікюр зазвичай має дуже стильний і сучасний вигляд.

Джерело: www.byrdie.com

---> Великий вибір гель-лаків - подивитися каталог

Дата: 03.07.2024 15:06 Переглядів: 252