Манікюр на море 2024: найкращі ідеї нігтів для відпустки з тропічними вібраціями

Манікюр на море 2024: найкращі ідеї нігтів для відпустки з тропічними вібраціями
Перед вильотом важливо виконати безліч ритуалів: зібрати валізу, обмежитися найнеобхіднішими речами в косметичці та оновити фотографію в паспорті. Але, можливо, одним із найприємніших кроків перед відпусткою є догляд за собою, включно зі свіжим манікюром. Немає нічого більш налаштованого на розслаблення, ніж неонові відтінки, омбре на заході сонця, тропічні квіти, фруктові візерунки і водні пригоди, які моментально переносять вас у теплі краї. Навіть якщо ваша наступна відпустка ще не скоро, створення тропічних образів може допомогти вам відчути атмосферу відпустки. Уявіть, що просто насолоджуєтеся відпочинком. Для урізноманітнення повсякденного життя і натхнення на нові ідеї ми підібрали 20 з наших улюблених тропічних образів.

Прокрутіть сторінку, щоб дізнатися про найкращі ідеї для нігтів у відпустці: від океанських хвиль до яскравих колірних поєднань.


01 Вечірка біля басейну

.


Цей водний відтінок неодмінно нагадує про басейн. Якщо ви хочете підняти свій французький манікюр на новий рівень, зверніть увагу на 3D-каплевидний нейл-арт. 

02 Крапля в морі

.


Створіть хвилі, використовуючи абстрактний підхід до океанського мистецтва. 


03 Позолочені черепашки

.


Золото і перли завжди будуть культовим поєднанням, особливо коли йдеться про гламурні нігті для відпустки. Цей дизайн розташований по центру нігтя, що робить його універсальним для нігтів будь-якої довжини і форми. Крім того, блиск золота і вишуканість перлів додадуть вашому образу неповторного шарму та елегантності. Чи готові ви спробувати цей стильний дизайн для своїх нігтів у наступній відпустці?

4 купили
ID: 20867

04 Різні кольори

.


Пам'ятаєте, як фарбували футболки в таборі? Використовуйте свої нігті як полотно, щоб повернути відчуття дитячої радості. До того ж, цей манікюр навіть простіший, ніж ті футболки: вам знадобиться всього лише пара фарб і тверда рука.



05 Правильне поєднання

.


Якщо ви не можете вибрати щось одне, вам допоможе цей варіант. Кожен ніготь прикрашений унікальним дизайном, відповідним для відпустки. 


06 Помаранчевий і рожевий

.



07 Сила кольорів

.


У цьому манікюрі поєднуються яскраві кольори та флористика. 



08 Лимонний принт

.


Літні фрукти не дарма є головною фішкою відпускного манікюру. Якщо цитрусові вам не до смаку, ви завжди можете вибрати полуницю, вишню або кавун.
10 Конфетті

.



11 Кавунове диво

.


Що може зрівнятися з літом так само, як кавун. Цей манікюр настільки соковитий, що здається, його можна спробувати на смак. Якщо ви не хочете робити повноцінний фруктовий дизайн, просто додайте трохи насіння на один або два акцентні нігті.
13 Яскрава веселка

.


Цей райдужний манікюр, у якому представлені веселі літні відтінки, надає тренду вишуканого вигляду завдяки тонким дугам на кінчиках.





14 Краплі води

.


Абстрактні вихори, лінії та блискітки ніжно переплітаються, немов танцюючи в таємній симфонії підводного світу. Великі краплі води оточують нігті, надаючи їм неповторного пляжного настрою. 


15 Тропічні нігті

.


Класичний французький манікюр завжди в моді. З простим додаванням пальмового і бананового листя короткі квадратні нігті стають більш елегантними і готовими до відпустки.


16 Френч із квіткою

.


17 Шипучий лайм

.


Хто б міг подумати, що дизайн нігтів може бути настільки освіжаючим? Яскравий лайм, відтінки грушевого зеленого і білий поєднуються в чудовій комбінації точок і вихорів, немов закликаючи нас насолодитися свіжістю мохіто біля басейну в курортному барі. Цей дизайн нігтів бездоганно передає легкість і яскравість літнього настрою, роблячи його ідеальним вибором для тих, хто хоче додати трохи тропічного настрою у свій образ.


18 Сонце і пісок

.


Хто б міг подумати, що дизайн нігтів може бути настільки освіжаючим? Лаймовий, грушево-зелений і білий кольори зливаються в дивовижній композиції точок і вихорів, немов нагадуючи нам про свіжий мохіто, яким ми можемо насолоджуватися, відпочиваючи біля басейну. Кожна нотка цього дизайну немов покликана підкреслити легкість і невагомість літніх моментів.


19 Сяйво заходу сонця

.


Мабуть, одне з найкращих вражень від відпустки - прогулянка пляжем на заході сонця. У цьому манікюрі відображено це культове сяйво, що переходить у кораловий відтінок на кінчиках з мерехтливої світло-рожевої основи.


20 Оксамитова русалка

.


Цей мерехтливий, схожий на русалочий, синьо-фіолетовий колір відбиває різні відтінки залежно від освітлення, який ідеально підійде для відпустки на морі.

---> Гель-лаки для нігтів купити в Україні недорого

Дата: 07.05.2024 17:29 Переглядів: 23