Незвичайний манікюр на травень 2024: 21 ідея не як у всіх на травневі свята

Незвичайний манікюр на травень 2024: 21 ідея не як у всіх на травневі свята
Неймовірно, правда? Уже травень! Це майже половина ще одного року. Але замість того щоб занурюватися в екзистенційні роздуми про швидкість часу, давайте зосередимося на надихаючих ідеях для травневого нейл-арту. На відміну від інших місяців, таких як березень, жовтень і грудень, які асоціюються з певними кольорами і дизайнами лаку, травень надає нам більше свободи для творчості. Чи то пов'язано з яскравими фарбами, живими квітами, чи то з неофіційним початком літа, у нас є безліч гарних ідей для манікюру, які ви зможете втілити в життя вже найближчими днями і тижнями. Продовжуйте читати, щоб дізнатися 21 надихаючу ідею травневого нейл-арту не як у всіх і бути готовими до настання теплих сонячних днів.


01 Королівський абстракт

.


З нетерпінням чекаєте повного розквіту сезону басейнів! Адже що може бути кращим, ніж свіжий плескіт у воді в спекотний день? А щоб висловити свою любов до цієї пори року, натхненної яскравими відтінками, пропонуємо манікюр у глибокому королівському синьому кольорі. Цей відтінок чудово підходить для всіх, хто чекає травневих свят. Занурення в цей яскравий колір на нігтях - прекрасний спосіб підкреслити свою радість і захват від настання літа!


02 Персикове омбре

.


Яскравий помаранчевий став одним із найзатребуваніших кольорів цього року, тому вибір персикових, папайя або мандаринових відтінків у травні - чудова ідея. Ми в захваті від сонячного настрою цього омбре-дизайну, який врівноважує приглушені нейтральні відтінки яскравими фарбами.


03 Королівський Матісс

.


04 Оксамитовий синій манікюр

.


Оксамитові нігті залишаються на піку популярності у світі манікюру навіть у 2024 році. Тому цей чудовий королівський синій відтінок ідеально поєднується з травневим настроєм. Якщо ви віддаєте перевагу стильним канадським смокінгам навесні, то цей варіант манікюру стане прекрасним доповненням вашого образу.


05 Абстрактна веселка

.


Травень - це час розмаїття та яскравих барв, особливо коли ми готуємося до святкування Великодня. Тому не соромтеся експериментувати з кольорами веселки! Ми в захваті від цього стильного манікюру в мікро-французькому стилі з абстрактними акцентами. Давайте додамо своєму вигляду додаткової яскравості та унікальності!



06 Фольклорні квіти

.


Ідеї нейл-арту в червоному, білому та синьому стилі чудово вписуються в травневий період, особливо з огляду на святкування Великодня. Якщо ви прагнете чогось оригінальнішого, то варто звернути увагу на цей варіант - народний манікюр із вишуканим візерунком.


07 Чудові ромашки

.


Якщо ви віддаєте перевагу більш стриманим відтінкам, то варто звернути увагу на нюдову основу з вишуканим квітковим дизайном.
09 Манікюр із райдужною аурою

.



10 Металевий бірюзовий френч манікюр

.



11 Яскраві вихори

.


Коли навколо розквітає стільки квітів, природно хочеться підкреслити яскравість весняної природи на своїх нігтях. Якщо ви поділяєте це бажання, зверніть увагу на вражаючий манікюр із мерехтливими тільдами. 


12 Квітковий манікюр

.


Одним зі способів надати травневому манікюру живої енергії - це надихнутися яскравими відтінками, які знову оживають у цю пору року, і втілити їх на нігтях. Абстрактний багатобарвний квітковий дизайн - це один з майстерних способів висловити всю красу і буйство весни на вашому манікюрі.




13 Квіткові бульбашки

.


Можна скористатися пастельною палітрою весни і додати в неї яскраві відтінки літа, щоб плавно перейти від одного сезону до іншого. Такий підхід дасть змогу створити гармонійний образ, який відображає зміни природи в цей перехідний період.


14 Нігті з квітковою сіткою

.



15 Кораловий і хромовий

.



16 Краплі аури

.


У цьому дизайні зберігається натуральність, незважаючи на наявність кольору, що надає їм особливого шарму. А прикраса у вигляді страз, що нагадують крапельки роси, додає ніжності та елегантності.


17 Пресовані квіти

.


Давайте оцінимо цей травневий манікюр! На тлі вручну намальованих квітів спалахує чудове мерехтіння омбре, прикрашене справжніми пресованими квітами. Просто вражаюче!


18 Квітучі квіти

.


Травень надихає нас своєю свіжістю і яскравістю, перетворюючи навколишній світ на палітру яскравих фарб. Зелень трави після дощу, блакитне безхмарне небо, сяюче сонце - все це образи, які наповнюють нашу уяву в цей місяць. І хоча зелений і блакитний можуть здатися незвичним вибором для травневої палітри, вони також є символами оновлення і світла, що надихають нас на прекрасні моменти і нові починання.


19 Манікюр у гарячих рожевих тонах

.


20 Кавунові нігті

.


У цьому дизайні поєднуються гарячий рожевий колір, база "аура" і "дитячий френч", тож ви можете використовувати відразу кілька трендів в одному манікюрі.


21 Райдужний французький манікюр

.


І останнє, але не менш важливе: мікрофранцузький манікюр - класика, яка ніколи не виходить з моди, ідеальний вибір для тих, хто цінує елегантність і хоче додати трохи кольору у свій образ. Цей стиль особливо гарний для тих, хто віддає перевагу більш стриманому дизайну нігтів, адже він поєднує в собі ніжність французького манікюру з крапелькою яскравих відтінків.


Гель-лак з ефектом Thermo (Термо), 8 мл

(5)
88 купили
ID: 11871
120 ₴


Термо гель-лак - це особливий вид гель-лаку, який вміє змінювати свій відтінок залежно від температури довкілля і тепла тіла. Цей унікальний ефект створює гарний і гармонійний градієнт, який надає нігтям особливого шарму та індивідуальності.

---> Гель-лак з ефектом Thermo - відкрити палітру


---> Великий асортимент гель-лаків для нігтів - відкрити каталог

Дата: 26.04.2024 14:22 Переглядів: 739