Манікюр на Великдень 2024: 20 трендових ідей для святкового дизайну нігтів

Манікюр на Великдень 2024: 20 трендових ідей для святкового дизайну нігтів
На великодніх святах часто використовується яскрава біла палітра, прикрашена блідими, пастельними тонами, - естетика, яка добре передається на нігтях. Незалежно від того, віддаєте перевагу однотонним кольорам або нейл-арту, нейтральним або яскравим відтінкам, існує безліч способів вписати великодні кольори у ваш манікюр. Для простоти можна зробити класичний французький манікюр у білих або пастельних тонах. Для підтримки сезонного стилю чудово підійдуть DIY-манікюри з ромашками. Якщо ж ви хочете перейнятися концепцією відродження, то можете взяти на озброєння один з найпопулярніших мотивів цього року - метелика.

Суть у тому, що незалежно від вашого характеру або типового стилю нігтів, якщо ви хочете зробити великодній манікюр, у вас є безліч способів зробити це. Пропонуємо вам 20 ідей великоднього манікюру.


01 Молочні пастельні 3D-нігті з метеликами

.


Ці нігті мигдальної форми мають просто приголомшливий вигляд! Легкі, прозорі відтінки з їхніми ультратонкими переходами створюють неповторну весняну атмосферу. А які ефектні 3D-акценти - переливчасті метелики і блискучі стрази! Це просто втілення весняної пишноти і великоднього чаклунства.

2 купили
ID: 9315
02 Блакитні нігті

.


Хочете заощадити час? Втілите в життя весняний образ за допомогою стильного блакитного манікюру ! 


03 Френч із метеликами

.


4 купили
ID: 15778
04 Бузковий французький манікюр

.


05 Френч у пастельних тонах

.


Хочете відчути всю радість великоднього настрою? Чому б не втілити його у вашому манікюрі? 


06  Френч у білому та синьому кольорі

.


Цього весняного сезону блакитний колір злетить на п'єдестал популярності, не поступаючись своїми позиціями червоному, володарю осені та зими. І як найкращий спосіб охопити обидва тренди відразу - французький манікюр з чарівними акцентами у вигляді ромашок. Чарівність класичного манікюру переплітається з весняним віянням завдяки вишуканим блакитним відтінкам, а ромашки додають грайливий шарм, змушуючи нігті цвісти весняним натхненням. Підкресліть свою витонченість і дотримуйтесь трендів цього сезону з цим неперевершеним дизайном манікюру.


07 Класичні деталі з яєчною шкаралупою

.


Святковий манікюр у білому - втілення елегантності та свіжості до Великодня. 


08 Мікроасиметричний пастельний френч

.


Цей дизайн надає нігтям ніжного і вишуканого вигляду, що ідеально підходить для святкового сезону.


09 Молочно-білий манікюр

.



10 Рожевий оксамитовий манікюр

.


Рожевий - ідеальний вибір для Великодня і не тільки! Цей ніжний відтінок піднімає настрій не тільки під час свята, а й у будь-яку іншу пору року. 


11 Перламутрово-рожевий французький манікюр

.



12 Мармуровий манікюр у пастельних тонах

.


Пастельні відтінки - прекрасний спосіб адаптувати манікюр у мармуровому стилі до свята Великодня. 


13 Манікюр у пастельних тонах із квітами

.


Ці милі ромашки на нігтях просто чарівні, чи не так? 


14 Нігті в пастельних тонах

.


Навіть манікюри з несхожими один на одного дизайнами можуть ідеально вписатися в атмосферу Великодня. Пропонуємо зосередитися на пастельних відтінках і м'яких формах, щоб перетворити свої нігті на справжні витвори великоднього мистецтва. Довіртеся натхненню і творчості, щоб створити унікальний образ, який тішитиме вас і оточення в це світле свято.


15 Нігті в пастельних тонах із хвилястими краями

.


Для того щоб створити стильний і модний великодній дизайн нігтів, зверніть увагу на ніжні пастельні відтінки, які доповнені ефектним хромованим блиском. 


16 Перламутрово-білі нігті овальної форми

.



17 Рожеві та зелені краї

.


Якщо ви цінуєте великодній манікюр з різнокольоровими краями, але віддаєте перевагу більш класичним відтінкам, зверніть увагу на цей манікюр у ніжно-рожевих і зелених тонах. М'яка матова основа надає йому особливого шарму і вишуканості.


18 Хромовий французький манікюр

.



19 Ніжний французький манікюр

.


Привабливі подвійні арки моментально привертають увагу. Напередодні Великодня рекомендується вибрати два ніжних пастельних відтінки для нігтів. І не забувайте, що використання наклейок для французького манікюру значно полегшить процес його створення.


20 Бузкові, персикові та зелені нігті в стилі колор-блок

.


Бузковий, персиковий і зелений - три відтінки, які надихають на асоціації з Великоднем. 



---> Великий асортимент гель-лаків від Global Fashion, багата палітра, різні ефекти - відкрити каталог

Дата: 18.04.2024 08:34 Переглядів: 337