Лампа для манікюру LED/UV 50W G50 Global Fashion - висока якість

Лампа для манікюру LED/UV 50W G50 Global Fashion - висока якість

UV/LED Лампа для манікюру G50 Global Fashion 50Вт 


УФ/Лед лампа для нігтів G50, Global Fashion вирізняється чудовою якістю і сучасними технологіями, що відповідають найвищим стандартам. Володіючи високою потужністю в 50 Вт, ця лампа забезпечує швидку і рівномірну сушку будь-якого типу гель-лаку або УФ-гелю.

.


.



Характеристики


Лампа для сушіння нігтів, гель-лаку G50 Global Fashion, 50W має компактні розміри, а її практичний і сучасний дизайн робить її стильним доповненням будь-якого салону або будинку. Завдяки оптимальній вазі лампу можна легко переносити в будь-яке місце.

.


Лампа оснащена цифровим дисплеєм і пропонує три часи сушіння: 30 с, 60 с і 90 с.

.


Крім того, лампа для манікюру оснащена сенсором для легшого використання. Усередині лампи, з боків і зверху розташовані 28 світлодіодів, які прискорюють процес сушіння покриття. Завдяки інноваційній технології світлодіоди нешкідливі для шкіри та очей, захищаючи їх від будь-яких негативних реакцій.

.


Червоне світло в ультрафіолетовій лампі для нігтів додано для полімеризації гелю для нігтів. Полімеризація гелю вимагає специфічних умов, включно з певною довжиною хвилі світла. Червоне світло забезпечує необхідні умови для полімеризації та зміцнення гелю.
.


.


Лампа для нігтів має знімне дно, що робить педикюр простішим і зручнішим. Апарат можна використовувати як для манікюру, так і для педикюру. Крім того, вона не викликає відчуття печіння під час використання.


Переваги UV LED лампи для сушіння нігтів, гель-лаку G50 Global Fashion


✅ Потужна

✅ Швидка сушка

✅ Поєднання ультрафіолетових і світлодіодних технологій для створення інноваційного та ефективного рішення

✅ Дуже швидке затвердіння всіх типів гель-лаків для нігтів і УФ-гелів

✅ Діод не вимагає заміни через певний період часу, так як може працювати до 5 000 годин

✅ Не пече під час полімеризації

✅ Практично не нагрівається

✅ Не містить шкідливих складових

✅ Низьке споживання енергії
 
✅ Компактний і стильний дизайн

✅ Співвідношення ціни та якості

.

З упевненістю рекомендуємо УФ/ЛІД лампу для манікюру і педикюру G50, Global Fashion, 50 Вт, сушка 30-90 с, щоб забезпечити високу якість манікюру. Це ідеальний вибір для отримання бездоганного результату. 

---> Купити лампу для сушіння нігтів <---

Дата: 11.04.2024 17:23 Переглядів: 10