Весняний френч на квадратні нігті 2024: 16 найоригінальніших і трендових ідей

Весняний френч на квадратні нігті 2024: 16 найоригінальніших і трендових ідей
Модні тенденції постійно змінюються, роблячи свій внесок у світ б'юті-індустрії, і нігті не є винятком. Сьогодні, крім популярних мигдалеподібних нігтів, ми свідчимо відродження квадратних нігтів. Але навіть серед такого різноманіття стилів не перестає користуватися популярністю класичний і водночас сучасний французький манікюр.

Якщо ви досі вагаєтеся, то зверніть увагу на 16 оригінальних ідей для квадратного французького манікюру, які точно захоплять вашу увагу та будуть справжніми хітами найближчим часом.


01 Монохромний білий

.


Звісно, у класичному французькому манікюрі зазвичай використовуються білі кінчики. Але хто сказав, що вони не можуть також виступати в ролі акценту на білому тлі? Ми в захваті від контрастної краси цього стилю, де прозорість поєднується з білизною, створюючи елегантний і привабливий образ.


02 Червоний квадратний френч у морському стилі

.


Червоний завжди залишається серед вічно модних кольорів, і цього року не став винятком. Саме тому цей стильний квадратний французький манікюр з насиченим томатним відтінком стане неодмінним акцентом вашого образу.


03 Рожеві та білі нігті в стилі ар-деко

.


Ар-деко і рожеві нігті нині користуються великою популярністю, тому квадратний французький манікюр став справжнім хітом. Якщо у вас хороша моторика рук, можна легко провести подвійні білі лінії за допомогою тонкого пензля для нейл-арту.


04 Квадратні французькі кінчики

.


Ці абстрактні нігті з м'якими, вицвілими крапками закликають до мальовничої техніки фарбування, відомої як шиборі. Дивовижне поєднання відтінків коричневого і бірюзового надає їм неповторної чарівності та виразності.
06 Квадратний французький манікюр із золотою фольгою

.


Створіть розкішний золотистий манікюр з використанням ефектного квадратного френча із золотистої фольги. 

103 купили
ID: 5162

07 Яскравий квадратний французький манікюр

.


Цей яскравий квадратний французький манікюр з грайливими тільдами надихає нас мріяти про літо. Особлива родзинка цього дизайну полягає в тому, що він починається з класичної бази для французького манікюру, після чого за допомогою тонкого пензля створюються контрастні тільди.




08 Простий коричневий квадратний френч

.


Не варто занадто багато думати про класичний французький манікюр. Іноді просто виберіть незвичайний колір для кінчиків, наприклад, шоколадно-коричневий колір. 


09 3D квадратні французькі нігті

.


Звісно, створення цього квадратного французького манікюру вимагає досвіду і професіоналізму. Але з огляду на чудовий кінцевий результат, ми впевнені, що зусилля варті того. Ба більше, рожеві відтінки ідеально пасують для весняного настрою, роблячи цей манікюр ще привабливішим.


10 Фіолетове омбре - 3D френч манікюр

.


Хочете освіжити свій образ? Чому б не спробувати цей кумедний 3D-манікюр з подвійним фінішем і фіолетовим градієнтом? 



11 Французький манікюр із чорно-білим полум'ям

.




12 Френч на короткі нігті

.


Квадратний французький манікюр може мати привабливий вигляд не тільки на довгих нігтях, а й на коротких. 


13 Матовий квадратний французький манікюр

.



14 Нюдовий френч

.



15 Французький манікюр у пастельних тонах

.



16 Французький манікюр у черепаховим принтом

.


Цей елегантний дизайн нігтів, з черепаховим принтом, вічний і універсальний. Однак, незважаючи на його тимчасову недоторканність, ви завжди можете надати цьому стилю трохи своєї індивідуальності. Змініть колір контуру, виберіть різні відтінки, додайте акценти або навіть замініть глянсове покриття на матове - і ваш "look" стане ще більш виразним, відповідаючи вашому стилю і настрою.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс


Читайте також: Новинки манікюру на короткі нігті на весну 2024
Дата: 04.04.2024 10:55 Переглядів: 88