Лампа для манікюру і педикюру UV/LED S1 Global Fashion 48W: дуже швидка сушка

Лампа для манікюру і педикюру UV/LED S1 Global Fashion 48W: дуже швидка сушка

Лампа для гель-лаку S1 Global Fashion UV-LED з дисплеєм 48W


UV/LED лампа для сушіння нігтів S1 Global Fashion з дисплеєм, 48W - це висока якість, що забезпечує швидке сушіння гель-лаку для нігтів і УФ-гелю. Лампа являє собою втілення високих стандартів якості та продуктивності, гарантуючи дивовижні результати в догляді за нігтями.

.



Характеристики


Лампа для манікюру S1 Global Fashion, 48 Вт, не тільки забезпечує високу функціональність, а й вражає своїм стильним дизайном. Її верхня панель, в гармонії з округлим і витонченим корпусом, надає їй неповторного елегантного вигляду, який додає вишуканості в будь-який простір. Компактні розміри роблять цю лампу ідеальним вибором як для використання вдома, так і в професійних салонах.

.


Лампа для сушіння нігтів S1 Global Fashion, UV/LED, 48 Вт розроблена для забезпечення простоти і зручності у використанні. Керування пристроєм інтуїтивно зрозуміле: для ввімкнення і вимкнення передбачено механічний перемикач, легко доступний на нижній частині корпусу.

Для точнішого налаштування часу полімеризації доступний цифровий дисплей і сенсорні кнопки, встановлені на верхній частині лампи. Користувач може вибирати необхідний часовий інтервал (10, 30 або 60 секунд) і керувати роботою лампи під час процесу нанесення гель-лаку.

.


UV/LED лампа для сушіння нігтів S1, з дисплеєм, 48W дуже проста у використанні. Користувач просто вибирає бажаний час сушіння і вставляє руку в лампу. Лампа увімкнеться автоматично завдяки вбудованому датчику руху. Після закінчення заданого часу або під час виймання руки з лампи, вона автоматично вимкнеться.

.


Крім того, щоб забезпечити зручність використання, виробник оснастив UV/LED лампу для манікюру ергономічною округленою ручкою-тримачем на верхній частині. Це забезпечує користувача простотою в перенесенні лампи, а також з легкістю її розміщення в різних місцях. Такий дизайн надає лампі для сушіння нігтів S1 додаткової привабливості.

.


Лампа для манікюру і педикюру S1 Global Fashion, 48W, оснащена 30 світлодіодами по краях і зверху, щоб забезпечити швидке й ефективне сушіння різних видів гель-лаків і гелів для нігтів. Вона також призначена для захисту шкіри та очей від можливих побічних ефектів. Лампа для сушіння нігтів UV/LEDm S1 підходить як для манікюру, так і для педикюру.

Лампа також оснащена знімним дном, що значно спрощує процес педикюру і забезпечує максимальний комфорт під час використання.

.


.



Переваги лампи для нігтів UV/LED S1 Global Fashion з дисплеєм 48W


✅ Потужна
 
✅ Дуже швидка сушка всіх типів гель-лаків для нігтів і УФ-гелів

✅ Поєднує в собі ультрафіолетові і світлодіодні технології, створюючи інноваційне та ефективне рішення

✅ Не пече під час полімеризації

✅ Практично не нагрівається

✅ Енергозберігаюча

✅ Не містить шкідливих інгредієнтів

✅ Співвідношення ціни та якості

✅ Компактний і елегантний дизайн

.


Лампа для манікюру і педикюру УФ/LED, S1 Global Fashion з дисплеєм, 48W це незамінний інструмент для створення бездоганного манікюру і педикюру.

✅ Купити UV/LED лампу для сушіння нігтів S1 з дисплеєм, 48W у Києві

2 купили
ID: 6557
1 003 ₴
 

Інші товари

Дата: 29.03.2024 12:35 Переглядів: 385