Апарат для манікюру і педикюру Lina ZS-211 12W 25000 об/хв: ідеальний вибір для новачків

Апарат для манікюру і педикюру Lina ZS-211 12W 25000 об/хв: ідеальний вибір для новачків

Машинка для манікюру і педикюру Lina ZS-211 12W 25000 об/хв


Фрезерний апарат для манікюру Lina ZS-211, 12 Вт, 25000 об/хв, є ідеальним вибором для якісного домашнього манікюру. Цей інструмент призначений для виконання широкого спектра манікюрних процедур, зокрема і для акуратної корекції гелевих і акрилових нігтів, забезпечуючи безпеку і високу якість роботи.

Основні переваги використання апарату для манікюру Lina ZS-211, 12 Вт, 25000 об/хв - це економія часу і скорочення зусиль майстра манікюру, а також висока швидкість роботи. Ці переваги дають змогу не тільки оптимізувати процеси, а й залучити більше клієнтів завдяки чудовій продуктивності.

Машинка для манікюру Lina ZS-211 підходить не тільки для манікюру, а й для педикюру. Однак слід враховувати, що її потужність може бути недостатньою для проведення апаратного педикюру. Водночас, вона чудово справляється із завданнями швидкого манікюру і точної корекції гелевих нігтів, забезпечуючи акуратний і якісний результат.

.



Характеристики


Центральний блок фрезерного апарату Lina ZS-211 має прямокутну форму, виконану з високоякісного металу. На його поверхні виділяються основні функції: регулятори потужності та напрямку обертання, які регулюються простим поворотом зліва направо. Крім того, для зручності управління функціоналом передбачена кнопка ON/OFF. Також на блоці розташований роз'єм для підключення ручки мікродвигуна і перемикач напрямку обертання насадки.

.


.


Задня частина приладу оснащена чорною кришкою з написом "Fuse", що забезпечує надійний захист від короткого замикання.

.


Ручка машинки для манікюру Lina ZS-211, 12 Вт, 25000 об/хв надає ідеальне поєднання легкості та ефективності. Її оптимальна вага забезпечує комфорт під час використання, а ергономічний дизайн дає змогу впевнено поводитися з нею в будь-якому положенні. Завдяки інноваційній конструкції, ручка мінімізує вібрації під час роботи, забезпечуючи стабільність і точність під час виконання манікюрних процедур.

.


Фрезерний апарат для манікюру Lina ZS-211, 12 Вт, 25000 об/хв, також обладнаний різноманітними фрезами, призначеними для виконання різних процедур.


.


Також апарат для манікюру Lina ZS-211, 12 Вт, 25000 об/хв має ножну педаль, яка призначена для полегшення роботи. Вона виконує функцію перемикача, і при натисканні на неї фрезерний апарат для манікюру починає обертатися зі швидкістю, заданою контролером на передній панелі фрезера.
.





Переваги апарату для манікюру і педикюру Lina ZS-211 12 Вт 25000 об/хв

✅ Реверс

✅ Ножна педаль

✅ Використання в домашніх умовах, в салонах

✅ Компактний і практичний дизайн

✅ Гарантія якості

✅ Відсутність вібрації

✅ Відмінний варіант для початківців

✅ Оптимальна вага ручки

✅ Зручний регулятор швидкості

✅ Вбудована система безпеки забезпечує захист від перевантажень
 
✅Вбудована система безпеки

.



Як використовувати фрезерний апарат для манікюру Lina ZS-211 12 Вт 25000 об/хв


1️⃣ Підключіть ручку до центрального блоку;

2️⃣ Підключіть педаль до центрального блоку;

3️⃣ Виберіть потрібний режим роботи (FOOT/ручна/ - ножна/HAND);

4️⃣ Виберіть необхідну фрезу, вставте її в ручку (не вмикайте апарат без фрез!!!);

5️⃣ Поверніть регулятор швидкості вправо, щоб збільшити швидкість (рекомендується працювати на максимальній швидкості)!);

6️⃣ Натисніть ножну педаль (в режимі FOOT) для регулювання швидкості за допомогою ножної педалі;

7️⃣ За допомогою реверсу можна регулювати напрямок обертання фрези вліво/вправо (перед зміною реверсу встановіть апарат для манікюру на мінімальне обертання).
.


Насолоджуйтесь бездоганним манікюром з апаратом для манікюру і педикюру Lina ZS-211, 12 Вт, 25000 об/хв!


.
Дата: 25.03.2024 14:53 Переглядів: 14