Рожевий манікюр з ефектом металік: модний колір манікюру на весну

Рожевий манікюр з ефектом металік: модний колір манікюру на весну
Навесні рожевий манікюр стає особливо модним і затребуваним. Цей ніжний відтінок завжди в тренді, надаючи легкості та жіночності образу. Одним зі стильних варіантів є металевий манікюр у рожевих тонах. Ця вишукана ідея надає нігтям не тільки неймовірного блиску, а й особливої загадковості, ідеально вписуючись в атмосферу весняного оновлення. 


01 Металеві рожеві нігті в стилі 90-х

.


Цей неповторний манікюр у стилі 90-х являє собою дизайн півмісяця з негативним простором, надаючи нігтям ультрасучасного вигляду. 


02 Райдужні нігті в негативному просторі

.


Нігті, хромовані до блиску, являють собою щось більше, ніж просто продовження металевого стилю. Замість звичайного металевого лаку тут використовується блискуча хромована пудра.


03 Хромовані нігті Barbie

.


Якщо ви в захваті від блискучих рожевих нігтів, то зверніть увагу на ультрамодний манікюр з ефектом хрому і металіка. Пориньте в приголомшливий світ майбутнього, де ваш манікюр стає справжнім витвором мистецтва.


04 Рожевий і червоний металевий френч

.


Рожевий і червоний залишаються поза часом як популярні поєднання кольорів, тому використання хромометалевого покриття для нігтів може бути стильним способом об'єднати кілька модних тенденцій. 


05 Френч із металевим відливом

.


Ілюзорні французькі кінчики і ніжні оксамитові нігті стали справжніми хітами у світі соціальних мереж. Представляємо вам цей вишуканий рожевий манікюр, який повною мірою відповідає всім трендам.


06 Блідо-рожеві металеві нігті

.


Товари для рожевого манікюру з ефектом металік

40 купили
ID: 9189
101 ₴





Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс


Читайте також: Який манікюр зробити в березні: 20 модних і весняних ідей
Дата: 25.03.2024 13:23 Переглядів: 25