Як зробити ідеальний французький манікюр гель-лаком: 5 простих кроків

Як зробити ідеальний французький манікюр гель-лаком: 5 простих кроків
Якщо ви приступили до читання цієї статті, значить, ви поділяєте любов до французького манікюру. Цей вид педикюру завжди залишається в тренді і, ймовірно, його популярність буде вічною. У цій статті ви знайдете докладний посібник зі створення французького манікюру з використанням гель-лаку. Тож тепер у вас є унікальна можливість самостійно спробувати втілити цей вишуканий образ.


Що знадобиться для створення французького манікюру


Перш ніж приступити до створення французького манікюру, вам знадобляться такі інструменти:

- База;


- Топ;


- Пилка;


- Лампа для нігтів;


- Білий гель-лак (або колір на ваш вибір);


- Пензель для французького манікюру;


- Безворсові серветки;


- Олія для кутикули;


- Рідина для зняття гель-лаку.

Замість використання гель-лаку для створення французького манікюру, ви можете скористатися кольоровою френч базою. У нас в наявності велика палітра відтінків, що дає змогу вибрати ідеальний колір для вашого манікюру.



(5)
153 купили
ID: 13312
140 ₴

Як зробити ідеальний французький манікюр


Перед тим як почати роботу, переконайтеся, що у вас під рукою всі необхідні інструменти, щоб уникнути можливих непорозумінь і зберегти красу нігтів.


1. Надайте форму нігтям

Незалежно від того, якій формі ви надаєте перевагу для своїх нігтів - чи то мигдальній, чи то квадратній, важливо почати з правильного формування. Процес підпилювання і моделювання нігтів супроводжується утворенням нігтьового пилу, тому краще провести цю процедуру заздалегідь.


2. Нанесіть базу і гель-лак

Нанесіть один шар бази і сушіть у лампі. Потім, додайте два шари гель-лаку в нейтральному відтінку, який відповідає вашому природному кольору нігтів, і також висушіть у лампі.


3. Намалюйте французькі кінчики

Після того як гель-лак висох, приступайте до створення французьких кінчиків. Почніть з визначення бажаної товщини лінії. Використовуйте спеціальний пензлик для створення посмішки і проведіть його вздовж краю нігтя від одного кінця до іншого. Після цього акуратно видаліть надлишки гель-лаку зі шкіри.

Продовжуйте, проводячи тонку лінію від середини нігтя вниз до його краю і зафіксуйте в отриманому положенні, використовуючи лампу для сушіння нігтів. Важливо врахувати, щоб кінчик був досить тонким, виключивши можливість його крихкості. Дотримуючись цих рекомендацій, ви досягнете елегантного і довговічного французького манікюру.


4. Нанесіть топ

Після завершення манікюру, акуратно нанесіть топ-покриття для закріплення манікюрного дизайну і надання йому блиску. Потім помістіть нігті з новим покриттям назад в ультрафіолетову лампу, щоб забезпечити швидке і стійке зафіксування. По завершенні цього етапу, рекомендується протерти нафарбовані нігті спеціальним очищувачем для надання остаточної досконалості вашому манікюру.


5. Олія для кутикули

По завершенні процедури рекомендується нанести на нігті олію для кутикули. Поживна олія зволожить і зміцнить нігтьову пластину, надаючи їй здорового та доглянутого вигляду.

Доглянуті руки - візитна картка жіночої краси!


Читайте також: Топ - 13 кольорів для зимового педикюру
Дата: 25.01.2024 19:29 Переглядів: 70