Чорний манікюр із блискітками: 17 гламурних ідей для блискучих нігтів

Чорний манікюр із блискітками: 17 гламурних ідей для блискучих нігтів
Чорні нігті часто асоціюються з готичним стилем, а блискітки можуть здаватися занадто дитячими. Однак ми стверджуємо, що ці стереотипи не відображають усього розмаїття можливостей манікюру. Існує безліч креативних способів поєднання кольору і текстури, створюючи дивовижні образи.

Уявіть собі манікюр у стилі "чорна краватка" - це щось приголомшливе, універсальне і вишукане. Щоб вас надихнути, ми підготували 17 ідей чорного манікюру з блискітками. Поринайте у світ стилю і знаходьте свій ідеальний варіант, який виділить вашу індивідуальність.


01 Хвилясті чорні блискітки

.



02 Чорний блиск Beyhive

.



03 Омбре з блискітками і матовим покриттям

.


Блискітки здатні мерехтіти і переливатися, проте це не обов'язково має призвести до того, щоб весь манікюр здавався висхідною зіркою. Ми цінуємо гармонію, яка досягається чергуванням матового чорного дизайну з омбре з чорного гліттера, доповненого блиском срібних зірок і вишуканими смужками.


04 Нігті зі сріблясто-чорними блискітками

.


Оксамитові нігті цього року чудово шикарні, і цей пристрасний образ з чорними блискітками є абсолютним ідеалом.


05 Хвиляста шашка в стилі диско

.


Якщо ви шукаєте щось унікальне, зверніть увагу на хвилюючі шашечки в стилі диско для вашого манікюру. Щоб надати цьому дизайну воістину вибухової енергії, використовуйте тонкі білі лінії, глянсовий чорний лак і голографічний чорний хромований лак у гармонії.


06 Нігті з чорним глітером у стилі емодзі

.


Нігті з емодзі стали справжнім хітом у світі манікюру, і цей дизайн із чорним глітером чудово підкреслює веселощі та творчість. Особливо вражає сердечко з лукавим оком на середньому пальці - непідробний акцент стилю.


07 Вихор із чорними блискітками

.



08 Чорний і золотий

.



09 Нігті зі сніжинками та чорними блискітками

.


Обожнюєте яскраві та стильні дизайни для нігтів? Одним із приголомшливих варіантів є поєднання блиску чорного глітеру з витонченими сніжинками як акцентами.


10 Темна і блискуча крапля

.



11 Чорні блискучі горошки

.


У поточному році особливо популярні стилістичні тривимірні та текстуровані дизайни нігтів. Чарівні візерунки в горошок - один з найбільш трендових напрямків. Вони не тільки надають образу грайливого характеру, а й повертають нас в епоху моди 90-х, у найкращий сенс цього терміна.


12 Френч із блискітками

.


13 Темне шампанське

.

Цей манікюр не тільки позбавлений чорного глітеру, але ідеально поєднує в собі блиск і глибину чорного лаку. Представлений дизайн особливо привабливий для любителів нейтральних відтінків, являючи собою тонке, стильне і, безумовно, модне рішення.


14 Блискучий хром

.

Хочете, щоб ваш манікюр випромінював неповторну свіжість і фанковий стиль? Вам обов'язково сподобається цей манікюр з райдужним хромуванням, усіяний вишуканим чорним лаком.


15 Чорний оксамит

.



16 Нігті з фольгою з чорними блискітками

.

Чорний гліттер на нігтях може проявити себе не тільки в яскравому виконанні. Манікюр з чорним глітером з фольгою являє собою більш загадковий і елегантний варіант цього тренда.


17 Чорний із блискітками

.


Ви завжди можете зберегти простоту і вибрати однотонну чорну основу з блискітками.

Товари для створення чорного манікюру з блискітками

(4)
106 купили
ID: 11154
150 ₴
62 купили
ID: 11245
150 ₴

(5)
126 купили
ID: 9011
140 ₴


(4)
179 купили
ID: 9010
140 ₴






Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс


Читайте також: Рожевий манікюр у стилі Барбі: 14 наймодніших ідей
Дата: 15.01.2024 12:50 Переглядів: 40