Хромований зимовий манікюр: 16 класних ідей для свята

Хромований зимовий манікюр: 16 класних ідей для свята
Немає сумнівів, що ми є пристрасними шанувальниками хромованого дизайну нігтів. Від футуристичного титанового блиску до солодкої полуничної глазурі та вогняного хрому, цей тренд нейл-арту привертає увагу своїм видатним блиском.

Привабливість хромованого манікюру полягає в його універсальності: його можна носити в будь-яку пору року і на будь-яку подію. Щоб у цьому переконатися, ми зібрали понад десяток зимових ідей для хромованих нігтів, здатних вас надихнути на створення наступного шедевра манікюру. Ознайомтеся з цими ідеями нижче.


01 Кобальтові хромовані нігті

.


Якщо ви бажаєте додати у свою зимову палітру ультрахолодні відтінки, ці кобальтово-хромові нігті - справжній витвір мистецтва.
02 Срібний френч із горошками

.


Ми просто в захваті від цього витонченого срібного французького манікюру з дизайном у горошок! Для втілення цього ідеального образу можна використовувати гель-лак для нігтів Black Elite нр. 158, 160 і 161 від Global Fashion.


03 Блакитні та срібні нігті

.


Синій і сріблястий - класичне поєднання кольорів, особливо популярне взимку. Цей манікюр у хромованих відтінках має елегантний і мінімалістичний вигляд, водночас ніжно натякаючи на блиск срібла. Таке поєднання кольорів не тільки актуальне для холодної пори року, а й ідеально підходить для Нового Року. Результат цього дизайну привабливий і вишуканий, додаючи нотку святкової розкоші.


04 Хромований френч у стилі Санти

.


Цей французький манікюр у стилі Санта абсолютно чудовий! Основа з пофарбованого в хром тонкого покриття додає неповторного, приємно холодного шарму. Такий манікюр можна втілити, використовуючи гель-лак для нігтів Black Elite нр. 162, 190 і 292 від Global Fashion.


05 Золоті металеві нігті

.


Відтінок золота може здаватися теплим і придатним для літа, але важливо пам'ятати, що це по-справжньому королівський колір, що заслуговує на увагу в будь-яку пору року.


06 Зимовий манікюр в стилі хром

.


Цей зимовий манікюр у стилі хром - справжня оптична феєрія. Цей дизайн із роздвоєним кінчиком навіює ілюзію, ніби нігті оповиті магією, надаючи їм загадкової величі.


07 Переливчасті нігті з місячного каменю

.

Пориньте в атмосферу неймовірної елегантності з новим однотонним манікюром у холодних тонах!


08 Чорно-сріблясті абстрактні нігті

.


На хвилі популярності сріблястих хромованих нігтів пропонуємо звернути увагу на цей унікальний нейл-арт, що втілює в собі цей елегантний відтінок.


09 Срібні мармурові нігті

.


Створіть крижаний акцент на ваших нігтях за допомогою елегантного сріблястого манікюру.


10 Червоні зимові хромовані нігті

.


Для створення стильного й ефектного зимового манікюру, не пропустіть можливість втілити в життя пишність червоного кольору, особливо з використанням оксамитового червоного хрому. Цей стиль поєднує в собі дві ключові тенденції поточного року.


11 Фіолетові хромовані нігті

.


Фіолетові хромовані нігті не тільки надають образу осіннього шарму, а й з легкістю переносяться в зимовий сезон завдяки своєму холодному відтінку.


12 Блідо-зелені хромовані нігті

.


Блідо-зелені металеві нігті мають на увазі два важливі аспекти: елегантність хрому і натяк на наближення весни. Цей відтінок м'який, немов легкий весняний вітер, і водночас, він приносить відчуття прохолоди і свіжості. Він немов запрошує теплу погоду, даруючи нам надію на наближення весняних днів. Чарівність цього відтінку - ідеальне поєднання стилю й очікування теплої атмосфери.


13 Прості срібні нігті

.


Якщо вам близька ідея створення мінімалістичного дизайну нігтів у сріблясто-хромовій гамі без яскравого кольору, уявіть собі цю стильну концепцію. Неодночасно елегантні та витончені, сріблясто-хромові нігті можуть додати вашому образу неймовірного шарму. Як вам такий задум?


14 Хромовані зимові нігті

.


Цей манікюр у стилі хрому, різнокольоровий і блискучий, немов яскраві різдвяні кулі, створює враження витонченої розкоші. Натхненний багатобарвним дизайном, цей варіант додає візуального розмаїття, підкреслюючи яскравість свята.
Для втілення цієї ідеї рекомендується використовувати втирку для нігтів Magic Powder Pen TJ 04 і Peacock Powder 10 від Global Fashion.


15 Тилові та срібні хромовані нігті

.


Тіловий - зимовий відтінок у стилі ретро, який чудово поєднується з блиском срібла і мерехтінням опалових покриттів. Ми захоплюємося тим, як цей нюанс розкривається в желе, додаючи йому особливого чаклунства і вишуканості.


16 Пастельні нігті

.



Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс

Читайте також: Стильний новорічний манікюр під чорну сукню
Дата: 28.12.2023 13:49 Переглядів: 3310