Французький манікюр на Новий Рік і Різдво: 13 найкрасивіших ідей

Французький манікюр на Новий Рік і Різдво: 13 найкрасивіших ідей
Хоча класичний білий французький манікюр завжди в моді, світ нейл-дизайну пропонує незліченні захопливі способи оновити цей традиційний вигляд. Ви можете підняти планку стандартного французького манікюру, додавши цікаві деталі або повністю змінюючи колірну палітру. І ось ми на порозі Різдва і Нового Року - чому б не надихнутися святами і створити дивовижний французький манікюр, наповнений сезонними відтінками і святковими акцентами? У цій статті 13 найкрасивіших ідей для різдвяного і новорічного французького манікюру, які зроблять ваш образ неповторним на будь-якій вечірці святкового сезону.


01 Зелені французькі нігті з омелою

.


Чарівна омела, витончено зображена на безіменному пальці, стане чудовим доповненням до зеленого французького манікюру. Цей витончений акцент забезпечить неповторний образ, який, без сумніву, приверне увагу і викличе бурю компліментів на будь-якому різдвяному заході.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Black Elite нр. 311 або 040 від Global Fashion за дуже вигідними цінами.

(4)
97 купили
ID: 2565
120 ₴

02 Сніжно-зелений френч

.


Блискучі зелені нігті - вражаючий вибір для святкового образу на Новий Рік і Різдво. І якщо доповнити їх витонченими французькими кінчиками та грайливими сніжинками, стиль досягне абсолютної досконалості.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Black Elite серії E нр. 08 і гель-лак Black Elite нр. 174 від Global Fashion за дуже вигідними цінами.


03 Французькі нігті зі сніжинками

.


Освіжіть традиційний французький манікюр з грайливими сніжинками.


04 Сніжно-лісові зелені нігті

.


Лісовий зелений - це ключовий колір новорічного настрою, який чудово підкреслює красу нігтів. А ось акценти у вигляді витончених сніжинок додають образу ідеальне доповнення в цей святковий сезон.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Black Elite нр. 048 від Global Fashion за дуже вигідною ціною.


05 Милі новорічні французькі французькі нігтики

.


Цей манікюр немов втілення Нового Року. Ці нігті випромінюють веселощі та святкове хвилювання.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Black Elite нр. 207 і 049 від Global Fashion за дуже вигідними цінами.


06 Казкові рожеві френч нігті

.


Можливо, рожевий не завжди асоціюється зі святом, але ми переконані, що він ідеально доповнює сезонну палітру. Цей блискучий французький манікюр уже є витвором мистецтва, але додавання ніжної світло-рожевої стрічечки надає йому особливої святкової вишуканості. З цим дизайном ваші нігті сяятимуть не тільки блиском, а й непередаваним духом свята.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Black Elite нр. 214 і гель-лак Black Elite із серії E нр. 01 від Global Fashion за дуже вигідними цінами.

07 Сині французькі нігті

.


Червоний і зелений - невіддільні символи сезону, і синій, як додатковий новорічний відтінок, надає образу особливої вишуканості. Французький манікюр у вишуканій гамі синього стане завершальним штрихом вашого святкового стилю.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Summer/Spring нр. 036 або гель-лак Black Elite нр. 057 від Global Fashion за дуже вигідними цінами.

08 Зелені дитячі френч-нігті

.


Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Black Elite нр. 106 від Global Fashion за дуже вигідною ціною.

09 Чорні нігті з блискітками

.


Для створення більш таємничого й елегантного новорічного манікюру рекомендується вибрати блискучі чорні відтінки, прикрасивши кілька нігтів зірками та сніжинками. Цей стиль додасть вашому образу додаткову святкову родзинку і створить загадкову атмосферу на новорічних вечірках.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Opal нр. 06 і гель-лак Black Elite нр. 175 від Global Fashion за дуже вигідними цінами.


10 Морозний френч

.


Для тих, хто шукає стильний французький манікюр у різдвяному стилі без використання складного нейл-арту, рекомендується спробувати такий варіант. Об'єднайте вишуканий металевий відтінок зеленого з пісочними кінчиками для французького манікюру, створюючи елегантний і святковий образ.


11 Зимові дива на французьких нігтях

.


Цей манікюр немов чарівна зимова казка. На тлі ніжно-блакитних і чисто-білих нігтів розквітають вишукані сніжинки, а ідеально витримані французькі кінчики додають образу особливої вишуканості.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Black Elite нр. 096 від Global Fashion за дуже вигідною ціною.

12 Зелені френч-нігті


Цей манікюр притягує погляд своєю неповторною красою. Мерехтливі лаймово-зелені французькі кінчики, прикрашені срібними акцентами, створюють ідеальне поєднання, яке неможливо проігнорувати.


13 Золотистий французький манікюр

.


Створіть ефектне сяйво на нігтях за допомогою стильного манікюру в золотистих відтінках. Цей той манікюр - справжній витвір мистецтва, що надає вашим нігтям чудовий золотистий блиск.
Для створення цього манікюру рекомендуємо використовувати гель-лак Shine Spectrum нр. 08 від Global Fashion за дуже вигідною ціною.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Дженіа Маккелтон

Читайте також: Зелений манікюр: 15 стильних і трендових ідей
Дата: 19.12.2023 15:30 Переглядів: 7355