Чудовий бордовий манікюр: 10 ідей під настрій

Чудовий бордовий манікюр: 10 ідей під настрій
Сміливий відтінок червоного привертає увагу, надаючи образу виразності та яскравості. Неймовірне в тому, що існує безліч варіацій червоного кольору, серед яких можна знаходити ідеальний варіант. Ви можете обрати яскравий вишневий відтінок або глибокий бордовий, і кожен з них обіцяє бути вражаючим.

Бордовий колір, хоча зазвичай асоціюється з осінньо-зимовим сезоном, стає універсальним і стильним вибором для манікюру протягом усього року. Дозвольте нам представити вам десять надихаючих ідей бордового манікюру, які ви захочете приміряти в будь-яку пору року.


01 Бордовий вампір

.


Манікюр у насиченому бордовому відтінку не тільки втілює елегантність, а й випромінює неповторну розкіш.


02 Бордовий оксамит

.


Елегантний манікюр із бордового оксамиту підкреслює вишуканість і створює чуттєвий образ. Для досягнення такого вишуканого ефекту рекомендується використовувати магнітний гель-лак, такий як Platinum. Цей продукт забезпечує текстурний рельєф, додаючи шарм і сексуальність вашому манікюру.

(5)
103 купили
ID: 11255
150 ₴
 
03 Бордове желе

.


Сяючі, немов глянцеві коштовності, нігті в стилі желе - невід'ємна риса сучасної моди. Особливо чудово вони поєднуються з насиченим бордовим лаком. Вишукана витягнута квадратна форма надає цьому манікюру додаткової гостроти, створюючи чарівний образ.



04 Бордове котяче око

.


Цей манікюр у стилі "котяче око" просто заворожує. Бордова основа ідеально контрастує з рожевими блискучими відблисками, розсипаними по кожному нігтю.

(5)
103 купили
ID: 11255
150 ₴

05 Матово-бордовий френч

.


Існує безліч способів змінити французький манікюр, і нам подобається цей бордовий варіант класичного дизайну. Як основу використовуйте гель-лак Black Elite від Global Fashion, а зверху нанесіть матове покриття. Для надання французького відтінку додайте глянсове верхнє покриття.



06 Бордовий колір сезону

.


Занурюючись в атмосферу жахливих пір року, пропонуємо вам насолодитися цим унікальним манікюром у бордових тонах. Комбінація черепів, полум'я і колючого дроту створює захопливий дизайн, що ідеально вписується в тематику Геловіна. Відчуйте атмосферу загадковості і страху з цим еклектичним манікюром, який додасть вашому образу неповторного шарму на святі.

69 купили
ID: 2843
71 ₴
62 купили
ID: 2934
66 ₴

07 Бордові вихори в 3D

.


Якщо ви хочете зробити складний і унікальний манікюр, зверніть увагу на це. У цьому манікюрі на нігтях бордові кінчики прикрашені 3D-вихорами з желе. Це один з найкращих варіантів дизайну бордових нігтів, який ми бачили.


08  Бордові сердечка

.


Цей манікюр вражає своїм різноманіттям дизайнерських елементів, кожен з яких заслуговує на захоплення. Бордові французькі кінчики надають нігтям загадковості, а вишукані сердечка і блискуче дорогоцінне каміння надають цьому манікюру неповторної вишуканості.


09 Бордовий колір у стилі поп-арт

.


Манікюр у стилі поп-арт став одним з найбільш інноваційних трендів у нейл-індустрії. Ця дивовижна тенденція, натхненна яскравими й динамічними образами коміксів, приносить у світ манікюру свіжий характер, що запам'ятовується.


10 Глибокий бордовий шимер

.


Якщо ви хочете відмовитися від нейл-арту, але водночас хочете, щоб ваш манікюр був особливим, зупиніть свій вибір на бордовому лаку з блискітками.



Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ділан Маріно
Дата: 20.11.2023 16:16 Переглядів: 3927