15 ідей манікюру в нюдових тонах для багатої дівчини

15 ідей манікюру в нюдових тонах для багатої дівчини
Раніше, "нюдовий" манікюр розглядався як нудний вибір для нігтів. Адже у світі, багатому на різноманітний нейл-арт, чому б не обрати щось більш виразне, ніж просто імітацію натуральних нігтів? Однак у наш час, якщо ви прагнете виглядати як справжнє втілення розкоші, саме цей стиль стає кращим. У 2023 році такі відомі особистості, як Дженніфер Лопес, Дженна Ортега і Селена Гомес, дотримуються так званого "манікюру багатої дівчини".

Манікюр "багатої дівчини" - це витончена зміна класичного нюдового манікюру, в якому нейтральний лак використовується з дещо несподіваним підходом. Це може бути прозоре кольорове покриття, мега-глянцеве оздоблення, молочний омбре-ефект або щось абсолютно унікальне. Однак секрет цього стилю не обмежується тільки кольором. У більшості випадків манікюр для "багатих дівчат" передбачає невелику довжину нігтів, часто виконаних у формі мигдалів або гробовидних нігтів.

Готові поглянути на "манікюр багатої дівчини" в дії? Нижче представлені 15 наших улюблених прикладів цього стилю.


Нігті кольору нюд

.


Прозорий манікюр, з його шикарною овальною формою і ніжним молочним відтінком, втілює в собі елегантність і розкіш. Цей стиль можна назвати ідеальним прикладом мінімалізму і вишуканості.

(5)
122 купили
ID: 2531
120 ₴
(5)
80 купили
ID: 2937
66 ₴

Молочні квадратні нігті

.


Віддаєте перевагу квадратному силуету нігтів? Ось незаперечне свідчення того, що гостра форма нігтів має чудовий вигляд і надає вишуканості зовнішності. Додайте до цього молочний відтінок манікюру, і у вас вийде модний і стильний образ. Прозорий манікюр у цьому виконанні - це втілення елегантності та розкоші. Від вишуканої овальної форми до ніжного молочного відтінку - це справжнє втілення мінімалізму і благородства.


М'які матові нігті кольору нюд

.


Цей ніжний матовий манікюр нагадує нам про доглянуті нігті, які Селена Гомес так ідеально підкреслює, втілюючи образ "досконалої леді".

49 купили
ID: 3008
71 ₴
68 купили
ID: 3048
66 ₴

Персиковий колір нігтів багатих дівчат

.


Якщо ви віддаєте перевагу більш теплим і нейтральним відтінкам, то можете спробувати створити манікюр у стилі "luxury" або "багатої дівчини".


Глянцеві нюдові нігті

.


Хотіли б ви створити образ, що нагадує Дженні з блоку? За допомогою цього ультрамодного манікюру це стане можливим. Знаменитий майстер нігтьового мистецтва, Том Бачик, розробив цей стиль, який надасть вам вигляду "багатої дівчинки".


Глянцеві натуральні нігті

.


Якщо ви віддаєте перевагу коротким нігтям, незважаючи на це, ви завжди можете слідувати модним тенденціям манікюру "багатої дівчини" - і ніхто не має права вам заперечувати. Головне - дотримуватися гармонії кольорів. Пам'ятайте: ваша мета - створити витончений і вражаючий дизайн нігтів, який легко поєднується з вашим стилем. У деяких випадках, для цього може бути достатньо простого і невагомого манікюру в натуральних тонах.


Ніжний шимер

.


"Манікюр 'багатої дівчини' не обов'язково обмежується нюдовими відтінками - він просто має бути нейтральним, щоб гармонійно поєднуватися з будь-яким вбранням. У цьому контексті, ніжний і блискучий білий колір нігтів також може вважатися ідеальним вибором для манікюру 'багатої дівчини'."


Нігті з рожевими перлами

.


"Вишуканий манікюр, що нагадує полунично-глазурований пампух із рожевим перламутром, ідеально відповідає образу "багатої дівчини".""


Нігті з блиском для губ

.


"Манікюр з блиском для нігтів, що містить безліч тонких кольорових шарів, символізує розкіш і вишуканість і часто асоціюється з образом успішної та стильної жінки."


Нігті блідо-рожевого кольору

.


Обожнюєте нюдові манікюри, але мрієте додати в них трохи рожевого шарму? Цей ніжний і жіночний стиль підійде якнайкраще, щоб підкреслити вашу елегантність і розкіш.


Золотий час багатої дівчини

.


Вибравши нюдовий лак кольору металік для нігтів, ви слідуєте поточній модній тенденції, яка надає нігтям "багатої дівчини" вишуканості та нейтрального шику.


Короткі нігті кольору опал

.


Ось ще один приклад манікюру, який можна охарактеризувати як "багата дівчина". Ці полунично-глазуровані пончикові нігті, вкриті прозорим лаком ніжно-рожевого відтінку, втілюють у собі атмосферу елегантності та нейтральної вишуканості. Цей манікюр легко сумісний з різним вбранням, і його делікатність і витонченість підкреслять ваш стиль і смак.


Нейтральні нігті мигдалеподібної форми

.


Весільний шик

.


Якщо ви вирішите використовувати більше пігменту, ніж зазвичай, при створенні манікюру в стилі класичного молочно-білого або блідо-рожевого, ви зможете надати своєму образу сміливішої нотки розкоші, що ідеально підходить для особливих моментів, таких як весілля. І не переживайте - ваш манікюр все одно матиме елегантний і нейтральний вигляд.


Нігті багатої дівчини з бедаззами

.


Давайте будемо чесними: далеко не всі бажають обмежуватися буденними нейтральними нігтями, навіть якщо їх приваблює естетика "багатої дівчини". Тому із задоволенням представляємо вам манікюр Олівії Родріго, прикрашений вишуканими дорогоцінними каменями, яскравими смайликами та оригінальною графікою. Незважаючи на всю екстравагантність і незвичність цього дизайну, він залишається джерелом натхнення і шикарним способом висловити свою індивідуальність.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс
Дата: 08.11.2023 10:11 Переглядів: 612