Ідеї манікюру під ауру: тенденція неземного манікюру залишається актуальною

Ідеї манікюру під ауру: тенденція неземного манікюру залишається актуальною
Манікюр з ефектом "аури на нігтях" став одним з наймодніших і надихаючих трендів у світі нейл-мистецтва. Цей стильний дизайн являє собою плавні переходи кольорів, що створюють на нігтях дивовижний і загадковий ефект, що нагадує ауру. Замість різких ліній і контрастів тут ми бачимо ніжні та розмиті відтінки, як на художній картині.
Пропонуємо вам ознайомитися з 16 приголомшливими ідеями манікюру "аура на нігтях", які ви, безумовно, захочете спробувати цієї осені і в будь-яку іншу пору року.


Нігті з персиково-рожевою аурою

.


Цей манікюр у відтінках персика і рожевого немов переносить нас у магічний момент заходу сонця. Він іскриться теплотою і пронизаний ностальгічними нотками, які роблять його ідеальним вибором як для літніх днів, так і для осінніх вечорів.


Нігті з райдужною аурою

.


Нам дуже подобаються унікальні аури на нігтях, і цей набір, виконаний у райдужних тонах, ідеально поєднує різноманітність емоцій. Незважаючи на те, що кожен ніготь випромінює свою неповторну енергію, золоті наклейки з блискітками надають нашому манікюру завершеного і гармонійного вигляду.


Нігті Барбі з рожевою аурою

.


Уявіть собі нігті, оформлені в стилі Барбі, де ніжна і нейтральна основа стає полотном для чогось воістину магічного. Гаряча рожева аура, що немов випромінює енергію і пристрасть, виділяється на тлі цієї нейтральної основи. Це не просто манікюр, це витвір мистецтва, який надає вам упевненість і надихає оточення своєю яскравою красою.


Суперзірка Нігті Аура

.



Ці графічні нігті з аурою суперзірки дійсно чудові! Яскрава волошково-синя основа в поєднанні з ніжним пастельно-рожевим відтінком у центрі створюють неймовірне відчуття, немов занурюєшся у світ казкової цукрової вати. А зоряні візерунки тільки додають цьому манікюру загадковості та магії.


Нігті з аметистовою аурою

.



Ці нігті з вишуканими аметистовими відтінками ідеально пасують для осіннього сезону завдяки своїй приглушеній, м'якій палітрі.


Спритц Нігті Аура

.



Ці нігті з аурою спритца - вражаючий приклад нігтів, що нагадують колір західного неба.


Нігті з блідо-рожевою аурою

.



Аура нігтів не завжди вимагає виразних кольорів. У цьому прикладі видно, що вибір ніжних рожевих відтінків може створити витончений манікюр, який має дуже гарний вигляд.


Нігті желе Аура

.




Нігті з аурою заходу сонця

.



Для того щоб створити сміливий і вражаючий дизайн нігтів, вдихніться в магію заходу сонця і відмовтеся від нудного нейтрального фону. Натомість виберіть лак із мерехтливим фіолетовим відтінком, який надасть вашим нігтям аури заходу сонця.


Нігті з пастельною аурою

.



Фіолетовий і рожевий - завжди чарівне поєднання. Ми захоплюємося, як гаряча троянда і ніжний лавандовий відтінки чудово гармоніюють у цьому дизайні нігтів.


Нігті з перламутровою аурою

.



Поки більшість нігтів з аурою зазвичай покривають глянцевим лаком, ця смілива ідея для нігтів з аурою в гарячому рожевому відтінку вражає блискучим перламутровим блиском і прекрасним дорогоцінним камінням, що прикрашає їхню верхню частину. Ми є її відданими шанувальниками.


Нігті з перловим рум'янцем

.



Ці красиво мерехтливі рожево-білі нігті з випромінювальною аурою чудово підійдуть для вечірки або дівич-вечора.


Y2K Аура Нігтів

.



Ці нігті, прикрашені аурою у формі сітки, мають внутрішню енергію, що нагадує про Y2K. Для створення цього унікального дизайну, почніть з базового аурального оформлення, а потім використовуйте витончений пензлик, щоб на кожному нігті намалювати витончені дугоподібні сітки.




Нігті аури в моїх почуттях

.


Ось ще один захопливий приклад манікюру з мерехтливою аурою, який ілюструє універсальність цієї модної тенденції. Акцент на нігтях із зображенням клоуна додає цьому блискучому дизайну грайливості та оригінальності.


Нігті з аурою в поєднанні один з одним

.



Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс
Дата: 06.11.2023 19:26 Переглядів: 516