Апарат для манікюру і педикюру GF-3: чудовий вибір

Апарат для манікюру і педикюру GF-3: чудовий вибір
Апарат для манікюру і педикюру Global Fashion GF-3 з потужністю 80 Вт і швидкістю обертання до 45000 обертів за хвилину - це високоякісне професійне обладнання, спеціально розроблене для проведення манікюру, педикюру (оброблення шкіри навколо пальців) і корекції гелевих і акрилових нігтів.

Фрезер має зручний регулятор обертів, який дає змогу легко налаштувати швидкість роботи від мінімуму до максимуму. У блоці також присутня кнопка реверсу, яка дає змогу змінити напрямок обертання шляхом перемикання ручки у зворотний бік. Також на фрезері є кнопка перемикання між режимами FOOD (педальне керування) і HAND (ручне керування), що дає змогу вибрати найзручніший спосіб керування під час роботи. На блоці також є спеціальні прорізи, призначені для забезпечення ефективного охолодження пристрою в процесі роботи.

Фрезер GF-3 вирізняється не тільки низьким рівнем шуму і вібрації, а й забезпечує майстру комфортне використання. Він обладнаний інноваційною функцією захисту від перевантаження, що автоматично відключає пристрій у разі виявлення перегріву.

Ручка апарата виконана з міцного металу, забезпечуючи надійність і довговічність, проте вона також легка і компактна, що робить її ергономічною і комфортною для тривалої роботи.

Крім того, фрезер GF-3 оснащений вбудованою системою обдування, яка ефективно охолоджує двигун, захищаючи його від перегріву навіть за інтенсивного використання. Це сприяє підвищеній надійності та тривалій роботі пристрою.

У комплект входить блок живлення, ручка, підставка для ручки, реостатна натискна педаль, набір фрез і одноразових ковпачків.

51 купили
ID: 10230
1 559 ₴
7 купили
ID: 10229
Безкоштовна доставка +
2 000 ₴

 
Характеристики:

Потужність: 80 Ватт 

Плавне регулювання швидкості до 45 000 об/хв. 

Живлення: 50Гц, 220-240В 

Вага ручки: 194 гр 

Вага блоку: 930 гр 

Довжина шнура живлення: 150 см 

Дисплей: немає 

Колір: білий, червоний, чорний, сірий

Гарантія: 3 місяці
Дата: 14.06.2023 07:20 Переглядів: 55