Апарат для манікюру і педикюру GF-219: популярний вибір

Апарат для манікюру і педикюру GF-219: популярний вибір
Апарат для манікюру і педикюру GF-219 від Global Fashion є професійним інструментом.

Блок керування апаратом має спеціальні отвори для насадок, а також оснащений окремою вентиляційною щілиною для ефективного відведення тепла. На передній панелі апарата розташована кнопка Вкл./Викл., яка захищена силіконовою оболонкою, щоб запобігти потраплянню нігтьового пилу і запобігти засміченню кнопки. Крім того, апарат оснащений кнопкою реверсу REV, що дає змогу змінювати напрямок обертання ліворуч і праворуч. Також вбудований перемикач між педаллю і ручкою, а регулятор обертів забезпечує плавне і зручне регулювання швидкості обертання. На передній панелі також є роз'єм для під'єднання ручки, а на задній частині апарата розміщено роз'єм для педалі.

Корпус ручки виготовлено з високоякісного пластику, який не тільки забезпечує довговічність, а й створює приємне відчуття в руці. Ця ручка - професійний інструмент, що має достатню потужність для виконання як манікюру, так і педикюру. Вона спеціально розроблена для безперервної роботи й оснащена зручним кабелем. Кабель є м'яким і еластичним, і його довжину можна збільшити до 1 метра, що робить використання ручки ще більш комфортним і зручним.

У комплект входить блок управління, ручка, педаль, підставка для ручки, набір фрез і одноразових ковпачків, щіточка і ключ.
28 купили
ID: 10228
Безкоштовна доставка +
4 750 ₴
(5)
64 купили
ID: 10227
Безкоштовна доставка +
4 750 ₴

Характеристики:

Потужність: 100 Вт

Плавне регулювання швидкості - до 45 000 об/хв

Живлення - 220-240 В, 50 Гц

Довжина шнура живлення: 100 см

Колір: сірий, білий
Дата: 13.06.2023 19:39 Переглядів: 37