Стань блогером із Global Fashion!

Стань блогером із Global Fashion!
Global Fashion запускає акцію: Стань блогером із Global Fashion!

Запусти відео в соцмережах з нашою продукцією та отримай подарунок від нас (один подарунок на місяць)!

Умови конкурсу:

1. Зробіть відео від 15 с до 1 хв, з нашою продукцією. Це може бути: МК з нашою продукцією, змістовний відеоогляд, цікаві відео з нашими товарами (відео має бути Ваше, забороняється брати чуже відео). На відео має бути видно бренд Global Fashion.

2. Опублікуйте відео у Ваших соцмережах (Instagram, facebook або tik tok) та позначте нашу сторінку:
Instagram: @globalfashion.ua
Facebook: @globalfashion.ua

3. Відео надішліть без стиснення (у високій якості) в Telegram, WhatsApp або Viber за номером +380633409484. Відео, з Вашого дозволу, опублікуємо на наші сторінки та відзначимо Вас – наша безкоштовна реклама Вам))))). Більше відео за місяць – більше безкоштовної реклами від нас!

* Ви даєте повний дозвіл у використанні Ваших відео бренду Global Fashion

Вимоги до відео:

- Відео без стиснення (у високій якості);
- Нове відео, відзняте за останні 5-7 днів;
- На задньому фоні відео, під час перегляду, має бути видно бренд Global Fashion. Це можуть бути будь-які товари на задньому фоні з лицьового боку з логотипом бренду.

4. Подарунок залежатиме від якості Вашого відео. Якщо відео буде в поганій якості, то сума подарунка знизиться в 2 рази.

5. Винагороду Ви зможете отримати наступного дня після перевірки виконання наших умов. Ви отримаєте повідомлення від модератора з підтвердженням отримання подарунка.
*Обмеження – один подарунок на місяць (Ви можете брати участь – щомісяця)

6. Його Ви зможете забрати з нашого магазину продукцією, або замовити товари на сайті www.globalfashion.ua
Наш подарунок - товари на суму 400 гривень! (якщо сума замовлення буде більшою - просто доплачуєте різницю)

** Відкрию Вам маленький секрет: Ми відберемо найякісніші роботи та найусидливішим запропонуємо Новий проект: «Партнерська програма». Де Ви зможете самі заробляти гроші))))


Рекомендації та поради для якісної зйомки:

1. Протріть об'єктив. Очищення вічка камери важливе. Для протирання краще скористатися спеціальною серветкою, але якщо під рукою нічого такого немає, то можна просто подихати на об'єктив і протерти його футболкою.

2. Враховуйте освітлення. Як і у фотографії, для відео дуже важливе світло. Намагайтеся знімати в добре освітлених місцях, щоб уникнути шумів і непотрібних тіней, які зіпсують картинку. Світло має бути у вас за спиною і рівномірно освітлювати об'єкт.

3 Налаштовуйте експозицію і фокус. Автофокус - хороша штука, але за недостатньої освітленості він стає абсолютно марним. Правильніше використовувати ручне управління фокусом.

4. Тримайте смартфон або камеру міцніше. Через невеликі габарити і вагу смартфона будь-який ваш рух викликає посмикування картинки. Під час зйомки без штатива дуже важливо тримати смартфон обома руками, притиснувши лікті до тіла для максимально стабільної позиції.

5. Монтуйте ролик у відеоредакторі. Якщо не хочете морочитися, можна скористатися мобільними відеоредакторами, щоб підрізати непотрібні фрагменти або скомпонувати кілька роликів в один.

ПЕРЕЙТИ ДО КАТАЛОГУ ПРОДУКЦІЇ --->


📞 +380633409484 (VIBER/WHATSAPP/TELEGRAM)
Дата: 16.05.2023 19:12 Переглядів: 1147