Форма нігтів помада: як носити на думку майстра манікюру

Форма нігтів помада: як носити на думку майстра манікюру
Instagram завоював новий тренд у світі краси, і цього разу він пов'язаний з нігтями. Цей захопливий тренд не обмежується конкретним відтінком або дизайном, хоча мінімалістський нейл-арт, як і раніше, залишається затребуваним. Він називається "нігті-помада" через унікальну форму нігтів, кожен з яких нагадує нову губну помаду.

Рушійною силою за формою нігтів, відомою як "помада", стоїть Пак Инкьон, творча геніївниця і натхненниця. "Тривалий час я віддавала перевагу коротким нігтям, але нещодавно мене привернули більш довгі варіанти," - каже вона. "Причина, через яку я не могла зважитися на довгі нігті, незважаючи на їхній привабливий вигляд, полягала в тому, що вони здавалися мені незручними. Все змінилося, коли я працювала на зйомках для сонцезахисних окулярів у формі котячих очей. Тоді мене осяяла ідея надати своїм нігтям подібної форми, і я вирішила спробувати. Результат нагадав мені форму помади, і я відразу ж вирішила застосувати цю ідею на своїх нігтях."

Прокрутіть сторінку далі, щоб насолодитися надихаючими дизайнами нігтів-помада, які можуть надихнути вас на подорож у світ креативності.



ЗНАЙОМСТВО З ЕКСПЕРТОМ

Пак Инкен - це талановита нейл-художниця і власниця салону Unistella by E.K. Lab, розташованого в мальовничому Сеулі, Південна Корея. Lab, розташованого в мальовничому Сеулі, Південна Корея. Її ім'я стало символом експериментального підходу до дизайну нігтів, що приносить свіжий вітер у світ манікюру. Пак Инкен славиться своїми унікальними ідеями, включно з манікюром, що використовує осколки скла, гру з дротом і створення негативного простору на нігтях.


1. НЕОНОВІ КІНЧИКИ

.


Ми також надихаємося манікюром у формі помади, створеним Eunkyung, де вона змішала нюдовий і неоновий лак, щоб створити дивовижно гармонійний дизайн. Цей стиль надає зручну можливість досліджувати сміливі колірні рішення.

ПОРАДА ВІД BYRDIE: При виконанні форми помади на нігтях у домашніх умовах обов'язково стежте за тим, щоб край вістря перебував на лівій і правій руках. Юнкен пояснює, що на правій руці довший бік має бути праворуч, а на лівій - ліворуч.


2. БЛИСКУЧІ ЧОРНІ ДЕТАЛІ

.


Якщо вам близькі нейтральні відтінки, то зверніть увагу на цей стильний чорно-білий манікюр форми помади, яким Eunkyung поділилася у своєму Instagram. Заворожуючий вигнутий дизайн лаку гармонійно згладжує різкі контури нігтів. Просто приголомшлива комбінація, чи не так?



3. НЮДОВІ НІГТІ

.


Якщо ви є прихильницею нейтральних нігтів, ми впевнені, що вам сподобається цей образ з нюдовою формою помади. Шикарний, але простий образ доповнений блискучим верхнім покриттям.



4. ВИШНЕВО-ЧЕРВОНІ ДЕТАЛІ

.


В Instagram можна знайти кілька інших талановитих майстрів, які вміло грають формою і кольором. Ось, наприклад, один з них: він створив дизайн нігтів з вишнево-червоним відтінком, який, між іншим, неймовірно нагадує той самий класичний колір помади.

ПОРАДА ВІД BYRDIE: Переконайтеся, що ваші нігті досить довгі, щоб створити форму помади. Якщо ваші натуральні нігті не дозволяють цього досягти, ви можете скористатися нарощуванням нігтів.



5. ЧЕРВОНИЙ, БІЛИЙ І ЧОРНИЙ ВОГОНЬ

.


Коли йдеться про форму нігтів, що нагадує червону помаду, це поєднання червоного, білого і чорного має просто приголомшливий вигляд. Инкен створила неповторний дизайн, чергуючи чорне і біле базове покриття. На кожному чорному нігті блиснув червоний лак з мерехтливими блискітками, немов вогонь, тоді як на кожному білому нігті вона зробила те ж саме, використовуючи чорний лак. Цей стиль дійсно заворожує і надає нігтям неймовірного шику.



6. СОНЯЧНЕ СВІТЛО

.


У цьому світі мало що може зрівнятися з нашою пристрастю до яскраво-жовтого манікюру. Ми знаходимо натхнення в цій гармонії між формою помади і сонячним лаком, яка уособлює нашу прихильність до краси.



7. БЛИСКУЧІ ЧАСТИНКИ

.


Для створення більш унікального й оригінального манікюру, спробуйте нанести лак на нігті, використовуючи свій улюблений відтінок з великими блискітками у формі помади.



8. НЮДОВІ ТА ЧОРНІ ЗІРКИ

.


Ми є справжніми поціновувачами нейтрального манікюру і дизайну в деталях, тому цей нюдовий манікюр відразу привернув нашу увагу. Він являє собою витвір мистецтва, де прозорий базовий шар ідеально поєднується з ефектними чорними лініями і загостреними кінчиками нігтів. А маленькі срібні зірочки додають цьому манікюру неповторного шарму.



9. КОРОТКІ НІГТІ-ПОМАДА

.


Незважаючи на те що нігті з покриттям у стилі "помада" зазвичай вимагають певної довжини, цей приклад наочно демонструє, що для створення вражаючого манікюру не завжди потрібні занадто довгі нігті. Ба більше, наскільки ж милий вигляд мають ці нігті, які відтворюють лавандове небо з пухнастими білими хмарами!



11. ЧОРНО-МЕТАЛЕВІ НІГТІ-ПОМАДА

.


Чорно-металеві нігті майстерно вражають своєю зачаровуючою елегантністю.



11. ЧОРНО-БІЛІ НІГТІ

.



Ці чорно-білі нігті надихають нас, приносячи в розум моменти серйозного мистецтва поп-арту. Не можна не визнати, що це ідеальний спосіб додати яскраву і модну нотку до вашого французького манікюру.



12. НОГТІ-ЖЕЛЕ

.


Цей манікюр із напівжелейною формою справжня перлина у світі нейл-арт-дизайну. Кремово-лавандовий відтінок, доповнений прозорими наконечниками, всипаними мерехтливими блискітками, неймовірно красивий і привертає погляди.



13. ЗМЕЇНА ШКІРА

.


Якщо ідея мінімалістичного дизайну нігтів викликає у вас здивування, то не переживайте, адже зараз популярний ультрамодний тваринний принт, і він точно зможе вас надихнути.



14. ВОГНЯНІ РОЖЕВІ КІНЧИКИ

.


Якщо ви є шанувальником червоних, білих і чорних вогненних нігтів, про які ми згадували раніше, то вам сподобається й інша версія вогненних нігтів-помада від Eunkyung. Переливчаста основа і рожеві кінчики створюють ідеальне поєднання жіночності та зухвалості.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Кейтлін Маклінток

Магазин Global Fashion надає вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 25.05.2022 19:37 Переглядів: 324