Дизайн коротких мигдалевих нігтів, які варто розглянути для вашого наступного образу нігтів

Дизайн коротких мигдалевих нігтів, які варто розглянути для вашого наступного образу нігтів
Щойно ми помічаємо скол на нігтях - і, чесно кажучи, іноді навіть раніше, - ми одразу починаємо міркувати про наступний манікюр. Хоча колір лаку, безумовно, відіграє важливу роль, насамперед потрібно визначитися з формою нігтів. І, якщо говорити про мій досвід, то за наявності трохи довжини неможливо помилитися з елегантною мигдалеподібною формою нігтів.

Важливо зазначити, що для створення мигдалеподібних нігтів потрібна невелика довжина, щоб досягти бажаної загостреної форми. Однак, якщо ви віддаєте перевагу, щоб ваші нігті були короткими, не переживайте, адже існує безліч варіантів коротких мигдалеподібних нігтів, які додадуть вашим рукам вишуканого вигляду.

Щоб полегшити вам вибір, ми представляємо наші найбільш надихаючі дизайни нігтів, ідеальні для коротких мигдалеподібних нігтів. Деякі з них трохи перевищують звичайну довжину коротких нігтів, але врахуйте, що навіть мигдалеподібні нігті можуть бути різної довжини, тому пропонуємо вам цей ніжний компромісний варіант.


1. РАЙДУЖНІ КІНЧИКИ

.


"Грайливі двоколірні акценти на нігтях - це сучасний погляд на класичний французький манікюр!"


2. РОЖЕВИЙ І ПОМАРАНЧЕВИЙ

.


Один із найприємніших аспектів абстрактного дизайну на нігтях у рожево-помаранчевих тонах полягає в його легкості втілення. Вам навіть не знадобляться складні навички, щоб створити цю дивовижну прикрасу. Просто нанесіть кілька шарів лаку і додайте кілька маленьких чорних крапок.



3. ВИШУКАНІ КВІТИ

.


Ці квіткові нігті дійсно чарівні! Ми захоплюємося тим, як їхній базовий колір гармонійно поєднується із сучасною тенденцією молочно-білого манікюру.



4. ОПАЛОВА ЧЕРЕПАШКА

.


Цей манікюр з використанням опалових відтінків - справжнє диво! За одного освітлення він має вигляд нюдового і ніжного, а за іншого - перетворюється, немов віддзеркалює диво.


5. ЧЕРЕПАХОВИЙ ПРИНТ

.




6. РОЖЕВО-БЛАКИТНІ МРІЇ

.


"Мигдалеві нігті, оформлені в стилі омбре і прикрашені барвистими хмарами і сяючими зірками - справжня ідея досконалості."



7. КРАСИВІ МЕТЕЛИКИ

.


Вам подобається фільтр "метелик"? Давайте висловимо свою прихильність до нього, втіливши цей образ на наших мигдалеподібних нігтях!



8. БЛІДО-РОЖЕВИЙ ВІДТІНОК

.


Ніжний рожевий відтінок на нігтях завжди залишається актуальним і вічно стильним.



9. ЗОЛОТІ БЛИСКІТКИ

.


Ви хочете створити нейтральний манікюр з ефектним блиском? Подивіться на ці чудові мигдалеподібні нігті з блискучим відтінком.


10. ПОМАРАНЧЕВІ НІГТІ

.


Ніколи ми не припускали, що помаранчеві нігті в стилі омбре нас так підкорять своєю красою.



11. СРІБЛЯСТИЙ МЕТАЛІК

.


Ці блискучі срібні нігті, немов облиті металевою розкішшю, приковують погляди і змушують серце битися швидше.


12. ВЕСЕЛКА ПАСТЕЛЬНИХ ВІДТІНКІВ

.


Чому б не експериментувати з різними відтінками на кожному нігті замість того, щоб обмежуватися одним?



13. СМІЛИВА АБСТРАКЦІЯ

.


Нігті, подібно до всіх проявів краси, являють собою унікальний спосіб самовираження. Забувши про це, ми втрачаємо можливість використовувати різноманітність кольорів, форм і візерунків, щоб створити унікальний і абстрактний манікюр, що відображає нашу індивідуальність і стиль.



14. ЧЕРВОНІ НІГТІ

.


Вишнево-червоний колір нігтів завжди доречний, особливо влітку. Однак, якщо ви хочете надати своєму мигдалеподібному манікюру якусь особливу родзинку і не хочете фарбувати кожен ніготь цілком, у мене є для вас ідея.



15. ПАСТЕЛЬНИЙ ОБРАЗ

.


Ніжні відтінки персикового, персиково-рожевого і блідо-рожевого зливаються в одному приголомшливому пастельному образі, який просто заворожує погляд. Для того щоб втілити цю красу, вам знадобляться спеціальні наклейки для створення французького манікюру, які допоможуть розділити ваші нігті на дві частини і домогтися ідеального результату. Або ж, ви можете звернутися до професіонала, який з легкістю втілить цю ідею в життя, зробивши ваш манікюр справжнім витвором мистецтва.



16. ГАРЯЧІ ТА ХОЛОДНІ НІГТІ

.


Ми схиляємося перед цим яскравим і різноманітним мигдалеподібним відтінком, що простягається від ніжно-блакитного до освіжаюче-зеленого, від яскраво-сонячного жовтого до тепло-апельсинового і романтичного рожевого. Ця палітра кольорів захоплює наші серця і змушує нас надихатися нею знову і знову.



17. РОЖЕВО-БЛАКИТНІ ХМАРИ

.


"Хмари стали неодмінним трендом у світі нейл-арт-дизайну. У цьому варіанті вони гармонійно поєднуються з різнокольоровим фоном на кожному нігті, створюючи унікальний і гармонійний елемент у нестандартному дизайні нігтів."



18. БІРЮЗОВІ НІГТІ

.


Ефектно контрастний відтінок нігтів, що нагадує кольори морської глибини, миттєво повертає нас до образів русалок і безтурботних літніх днів, проведених на узбережжі.



19. МАРМУРОВІ НІГТІ

.


Помаранчевий, жовтий, рожевий і білий спільно формують затишну колірну гаму, яка під час об'єднання набуває ще теплішої та приємнішої енергетики.


20. ПАСТЕЛЬНА ФЛОРА

.


Елегантні мигдалеподібні нігті, пофарбовані в ніжні пастельні відтінки, можуть приносити асоціації зі світом русалок, чарівних фей і загадкових єдинорогів. Цей стиль актуальний у сучасному світі й підходить для дітей різного віку, втілюючи магію й ніжність у кожному їхньому образі.



21. НІГТІ З ЖЕЛЕ З ГЛІТЕРОМ

.




22. КОРОВИЙ ПРИНТ

.


Коров'ячий принт - ідеальний спосіб додати акцент на нігтях, який слідує сучасним тенденціям тваринного принта і при цьому створює виразний контрастний елемент для вашого манікюру.



23. ГРУБІ АКЦЕНТИ

.


Цей манікюр має настільки кумедний вигляд! Акцентні нігті додають нотку ретро-шарму, переносячи нас в атмосферу 70-х років.



24. ПРОСТІ ТОЧКИ

.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс

Магазин Global Fashion надає вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 23.05.2022 12:18 Переглядів: 363