Оксамитовий манікюр: 14 дизайнів які можна носити цілий рік

Оксамитовий манікюр: 14 дизайнів які можна носити цілий рік
Як ви, можливо, вже помітили, оксамит став одним з найбажаніших матеріалів цього року. Він проник в усі сфери моди і дизайну, починаючи від легінсів і суконь і закінчуючи диванами і навіть лампами. А сьогодні ми хочемо розповісти вам про новий тренд у світі манікюру, який назвали "оксамитовий манікюр". Цей манікюр натхненний розкішною м'якою текстурою оксамиту і створюється за допомогою мерехтливих напівметалевих лаків, які при правильному освітленні створюють враження, ніби на ваших нігтях справжній оксамит.

На відміну від деяких модних тенденцій у світі манікюру, оксамитові нігті надають особливу увагу відчуттю бархатистості, створюючи при цьому справжній витвір мистецтва на кінчиках пальців. Незважаючи на те, що деякі майстри можуть використовувати це унікальне покриття, яке найчастіше отримують за допомогою пудри або магнітних лаків, для створення вражаючих французьких манікюрів або абстрактних малюнків, здебільшого оксамитовий манікюр - це ідеально нанесене однотонне покриття, яке привертає увагу своєю текстурою.

Вибір оксамитових відтінків різноманітний і охоплює все, починаючи від ніжних відтінків зеленої шавлії і глибокого аметисту, і закінчуючи шампанським і теплим паленим апельсином.

Для того щоб допомогти вам знайти ідеальний відтінок для своїх нігтів, ми пропонуємо вам ознайомитися з найкращими ідеями для створення нігтів з ефектом оксамиту. Ви можете надихнутися цими варіантами і поділитися ними з вашим майстром манікюру.



1. БУЗКОВИЙ ОКСАМИТ

.




2. ДВОКОЛІРНИЙ ОКСАМИТ

.


Нам шалено подобається двоколірний манікюр, особливо коли він доповнюється оксамитовим покриттям.



3. М'ЯТНИЙ БАРХАТ

.




4. НЮДОВІ ОКСАМИТОВІ КІНЧИКИ

.


Вишуканий і виразний в одному образі. Для досягнення цього стилю рекомендується скористатися наклейками для створення французького манікюру та гель-лаком "Котяче око" від Global Fashion.



5. СИНІЙ БАРХАТ

.




6. НІЖНІ СНІЖИНКИ

.


Оксамитові нігті, як правило, мають вишуканий вигляд самі по собі, але це ще не означає, що ви не можете додати в них елементи дизайну. Давайте розглянемо, наприклад, такі варіанти: Як виявилося, ніжні сніжинки і оксамитовий ефект, що грає на світлі, в манікюрі мають разом просто чудовий вигляд.



7. КЛАСИЧНИЙ ОКСАМИТ

.




8. ОКСАМИТОВІ ЗІРКИ

.


Для тих, хто бажає внести оксамитові відтінки у свій детальний манікюр, є ще один дивовижний варіант - використовувати дорогоцінне каміння і зірки, які поєднуються з обраним колірним рішенням. Як натхнення можна розглянути цей образ зі срібними крапками і прикрасами у вигляді зірок.



9. БЛІДО-РОЖЕВИЙ

.





10. ОКСАМИТОВІ КІНЧИКИ НА НІГТЯХ ФОРМИ СТИЛЕТ

.


Хоча оксамитові нігті зазвичай приносять відчуття м'якості та ніжності, це зовсім не означає, що ви не можете додати трохи сміливості у свій нейл-арт. В даному випадку, чорні мерехтливі зірки прекрасно поєднуються з м'ятним оксамитом, створюючи напрочуд гарний дизайн на нігтях.



11. СРІБНИЙ ОКСАМИТ

.




12. НЮДОВИЙ БАРХАТ

.


Шукаєте спосіб поліпшити свій улюблений нюдовий манікюр? Ось ідея, яку ви не захочете пропустити.



13. ОКСАМИТОВЕ ОМБРЕ

.


Ще одним цікавим варіантом є поєднання оксамитових нігтів з іншою популярною технікою дизайну. Уявіть собі, який гарний вигляд має поєднання оксамиту з ефектом омбре на ваших нігтях. Неможливо встояти перед цим фіолетовим відтінком, який при цьому ще й плавно переходить в інший колір. Цей дизайн неодмінно додасть вашим нігтям вишуканості та оригінальності.



14. БЛІДО-СІРИЙ ОКСАМИТ

.

Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс

Магазин Global Fashion надає вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 17.05.2022 15:26 Переглядів: 1175