Абстрактний манікюр: модні малюнки на нігтях

Абстрактний манікюр: модні малюнки на нігтях
Незаперечно, абстрактний манікюр перебуває в центрі уваги на платформі Instagram. Особливість цієї моди полягає в тому, що вона дає змогу кожному самовиразитися, не дотримуючись жорстких правил і трендів. Якщо ви віддаєте перевагу тільдам, сміливо створюйте їх на своїх нігтях. Якщо точки і плями надихають вас, чому б не намалювати їх? Якщо 70-ті роки - ваша пристрасть, то давайте передайте цей дух на нігтях. Абстрактний манікюр надає безмежні можливості для самовираження і креативу.

Одна з головних особливостей цієї тенденції в тому, що вона дає змогу кожному створювати унікальний і неповторний дизайн. У цьому полягає її універсальність і привабливість. У результаті Instagram просто переповнений постами, присвяченими цій творчій і яскравій тенденції.

Не бійтеся експериментувати з абстрактним манікюром, втілюйте свої ідеї та натхнення на своїх нігтях.

Що ж ви чекаєте? Якщо ви шукаєте способи оновити свій манікюр, то вас точно зацікавлять ідеї абстрактного дизайну нігтів, які ми представляємо нижче.


1. ЖУРАВЛИННІ ЗАКОРЮЧКИ

.


Тут журавлинний, бордовий і хром гармонійно поєднуються в дизайні, який нагадує знамениту мінісукню Дженни Рінк. Уявіть собі більш загадкове і витончене втілення привабливого дизайну. З урахуванням вишуканих ліній цієї композиції, ви можете зберегти цю абстрактну концепцію нейл-арту на своєму телефоні та доручити майстру її втілити в реальність.



2. ЖІНОЧІ ОСОБИ

.


Палітра блідо-рожевих і персикових відтінків, яка використовується в цьому абстрактному дизайні, надає йому ніжності та жіночності. Цей вибір кольорів цілком виправданий, оскільки абстрактні форми, зображені в цій композиції, насправді асоціюються з жіночими обличчями і формами.


3. ЯСКРАВІ ВІДТЕНКИ

.


Нам дуже подобається, як цей абстрактний манікюр сяє яскравими фарбами. Але що ще здорово? Це те, що в ньому більше акцент робиться на кольорових плямах, а не на строгих лініях. Ідею цього нейл-арту легко втілити самостійно. Просто виберіть свої улюблені кольори і почніть експериментувати.



4. НЮДОВИЙ МАНІКЮР

.


Абстрактне мистецтво завжди вирізняється своєю сміливістю і непередбачуваністю, але у світі абстрактного манікюру сміливість не завжди виражається через яскраві кольори і насичені відтінки. Ось приклад: нюдовий манікюр, оживлений золотистою фольгою.



5. МАТОВА АБСТРАКЦІЯ

.


Абстрактний нейл-арт чудово доповнює і гармонійно поєднується з різними модними тенденціями. Давайте розглянемо, як це мистецтво нігтьового дизайну поєднується з останнім трендом, що має назву "Skittles", який містить у собі яскраві та різнокольорові манікюрні рішення.



6. ВУГІЛЬНИЙ АБСТРАКТ

.




7. ЖІНОЧНІ ЛІНІЇ

.




8. БАГАТО ТОЧОК

.




9. ОГОЛЕНІ ЗАКОРЮЧКИ

.





10. ЧЕРВОНО-ПОМАРАНЧЕВИЙ

.


Незалежно від ваших уподобань у кольорах, цей абстрактний манікюр у червоно-помаранчевих тонах обіцяє вас вразити. Якщо ви більше схиляєтеся до холодних кольорів, не хвилюйтеся - цей дизайн можна легко адаптувати під вашу палітру.



11. "ЗЛЕ ОКО"

.





12. РАЙДУЖНА АБСТРАКЦІЯ

.


Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс

Магазин Global Fashion надає вам професійні засоби для догляду та моделювання нігтів.
Дата: 13.05.2022 10:53 Переглядів: 214