25 ідей натурального дизайну нігтів

25 ідей натурального дизайну нігтів
Звичайно, іноді виникає бажання створити нейтральний і водночас доглянутий манікюр, незважаючи на те, що багато професійних майстрів нігтьового мистецтва спеціалізуються на яскравих і виразних дизайнах. Чому б не вибрати натуральний манікюр? Адже він також може бути дивовижно красивим.

Часто у світі манікюру асоціюють його саме з яскравими та оригінальними нейл-артами, які підкорюють Instagram. Однак, якщо придивитися уважніше, то можна виявити приголомшливі ідеї для натуральних нігтів, які далекі від однотонних відтінків. Ми провели ретельний пошук і раді представити вам 25 приголомшливих дизайнів для натуральних нігтів, які точно вас надихнуть.


1. АБСТРАКТНІ ЛІНІЇ
 
.

Цей нейтральний нейл-арт із прозорою основою, прикрашений ніжними персиковими та білими акцентами, підкреслює, що навіть природні нігті можуть набути грайливого характеру. Завдяки своїй мінімалістичній привабливості, цей манікюр легко створити самостійно, навіть без професійного майстра.



2. МОЛОЧНО-РОЖЕВІ НІГТІ
 
.


Бетіна Гольдштейн вважається королевою мінімалізму, і цей манікюр у молочно-рожевих тонах - яскравий приклад її майстерності. Витончені золоті елементи вздовж кожної кутикули надають цьому дизайну нейл-арту природної вишуканості та краси.
 


3. МАТОВІ АБСТРАКЦІЇ
 
.


Наші нігті природним чином не мають блиску, тому використання матового лаку в нейл-арті може ефективно доповнити вашу нейтральну естетику.



4. БІЛІ КОНТУРИ

.


Замість того, щоб просто обводити кінчики нігтів для класичного французького манікюру, розгляньте ідею вирівнювання протилежних кутів, щоб створити ефект напівобідраної форми.
 


5. ВЕРШКОВІ ЗАВИХРЕННЯ

.


Ми захоплюємося завихреннями, незалежно від їхньої кольорової палітри. Цей нейтральний відтінок немов запрошує думки про чашку ароматного лате.
 


6. БЛІДО-РОЖЕВИЙ

.


Вибір нейтрального дизайну нігтів не обмежує вас у використанні кольорів, скоріше навпаки, це означає, що ви можете експериментувати з різними відтінками, надаючи їм більш приглушених тонів. Наприклад, блідо-рожевий з ніжними відтінками і невеликими вставками золотистого металіка може бути чудовою ідеєю для створення елегантного нейл-арту, який підходить для ділових професіоналів.



7. ВИШУКАНІ ФРАНЦУЗЬКІ НІГТІ

.


Якщо ви насолоджуєтеся французьким манікюром, спробуйте вдосконалити його, додавши витончені білі смужки. Для досягнення ідеального результату перед нанесенням лаку можна скористатися спеціальним пензликом зі смужками або створити чіткі контури за допомогою стрічки.



8. НЕЙТРАЛЬНІ НІГТІ
 
.


Ці прозорі хмарні нігті мають такий мрійливий вигляд! Цей манікюр поєднує в собі стиль і нейтральність, завдяки своїй палітрі з ніжними відтінками звичайного білого лаку.



9. НЮДОВІ В СТИЛІ АРТ-ДЕКО
  
.


Додавання акцентів на кутикулу - це чудовий спосіб внести вишуканий елемент у нейтральний манікюр. У цьому випадку, завдяки простим срібним смужкам, цей прийом не тільки надає нігтям неповторного шарму, а й натхненний арт-деко, виражаючись у найвищому мистецтві стилю.



10. НЕЙТРАЛЬНІ АКРИЛОВІ НІГТІ

.


Акрилові французькі кінчики - це чудовий вибір для тих, хто прагне до природного і доглянутого вигляду нігтів. У міру зростання натуральних нігтів вони набувають природного білуватого відтінку. Щоб підкреслити цю природну красу і додати трохи витонченості, можна використовувати прозорий лак або гель і прикрасити кінчики кількома делікатними візерунками або завитками. Це додасть вашим нігтям вишуканого і виразного вигляду, зберігаючи при цьому їхню природність.



11. ФРАНЦУЗЬКІ НІГТІ З АКЦЕНТОМ

.


Ще однією прекрасною ідеєю для дизайну нігтів, яка підходить для різних випадків, є варіація на тему класичного французького манікюру - подвоєний французький манікюр. Цей нейл-арт додає витонченості вашому образу, особливо якщо ваші нігті мають овальну форму.



12. НЕЙТРАЛЬНА АБСТРАКЦІЯ
 
.


Персикові відтінки також вважаються одними з найбільш універсальних і нейтральних кольорів у манікюрі. Маючи темну шкіру, ви можете без побоювань вибирати більш насичені персикові відтінки, щоб створити стильний і нейтральний дизайн нігтів.



13. СІТКА
 
.


Оскільки білий є частиною нейтральної кольорової палітри нейл-арту, у вас є широкі творчі можливості для використання цього відтінку. Давайте дамо натуральним нігтям шанс проявити свою красу і створимо витончений дизайн, що нагадує тонку білу сітку.



14. НЕЙЛ-АРТ ІЗ БІЛИМ
 
.





15. ЗОЛОТІ ВИХРИ
 
.


Золотий лак завжди служить чудовим доповненням, але його справжня велич розкривається на теплих, золотистих відтінках шкіри, особливо в контексті створення нейтрального нейл-арту. У цьому випадку, золотий лак ідеально поєднується з блідо-рожевим відтінком, утворюючи простий, але вельми витончений і грайливий манікюр, який підкреслює нейтральність і надає йому витонченості.



16. ДВА КОЛЬОРИ
 
.


Бажаєте збільшити контраст? Виберіть яскраво-білий і ніжно-персиковий лак з невеликою смугою негативного простору між ними. Щоб створити ідеальний негативний простір, переконайтеся в акуратності при нанесенні, особливо на межі наклейки-кола, і ретельно його зафарбуйте.



17. ВИХОРИ НЕГАТИВНОГО ПРОСТОРУ
 
.




18. МАТОВІ НЮДОВІ ВІДТІНКИ
 
.


Альтернативний варіант - слідувати модному тренду веселкових нейл-артів, але водночас підходити до нього більш нейтрально, вибираючи відтінки, що відповідають вашому кольору шкіри. Завершіть манікюр матовим покриттям, і вуаля!



19. НЕЙТРАЛЬНИЙ КОЛІР
 
.


Якщо вас приваблює ідея сміливішого дизайну нігтів, але ви воліли б зберегти нейтральну колірну гаму, то вам, можливо, сподобається концепція з використанням персикових відтінків.



20. МЕТАЛЕВИЙ БЛИСК
 
.


Віддаєте перевагу нейтральним відтінкам для нігтів, але хочете додати їм трохи більше яскравості? Ознайомтеся з цим варіантом, що надає металевого блиску.



21. ЗОЛОТИСТІ КІНЧИКИ
 
.


Для створення більш насиченого нейл-арту існує ще один метод - це додавання шарів або використання нейтральних відтінків поверх молочно-нюдової основи, як це зроблено у випадку з мигдалеподібним манікюром.



22. КІНЧИКИ КОЛЬОРУ ІРИСКИ
 
.


Для надання французькому манікюру ще більш витонченого і нейтрального вигляду, пропонується замінити традиційні білі кінчики нігтів на кінчики, виконані в ніжних відтінках іриски з акуратним білим окантуванням.



23. КРЕМОВІ ВИХОРИ
 
.


Давайте розглянемо ідею створення вишуканого кремового нейтрального манікюру, який додасть вашим нігтям ніжності та вишуканості, немов молочний вихор. Цей дизайн приносить асоціації зі смачними зефірними флюїдами, і його виконання обіцяє бути справжнім задоволенням.



24. ВИГНУТІ ДУГИ
 
.


Хто б міг подумати, що витончено вигнуті реверсивні дуги можуть так поліпшити загальний вигляд нігтів.



25. МОЛОЧНІ АБСТРАКТНІ НІГТІ
 
.

Джерело: www.byrdie.com
Автор: Ребекка Норріс

Магазин Global Fashion пропонує Вам професійну продукцію для догляду та моделювання нігтів. 
Дата: 21.02.2022 12:53 Переглядів: 2875