Розсипний декор для дизайну нігтів

Розсипний декор для дизайну нігтів
Доглянуте тіло, підтягнута фігура, розкішне волосся і красивий манікюр є головними атрибутами сучасної дівчини. Оскільки ми глибоко спеціалізуємося в царині нігтьового мистецтва, давайте приділимо особливу увагу методам, які допоможуть вам досягти красивого манікюру. Один із захопливих методів прикрашання нігтів, відомий як декор для нігтів або нейл-арт, надає безмежні можливості для творчості. У світі нейл-індустрії, де творчість б'є ключем, прикрашання нігтів стало справжнім мистецтвом. На сьогодні доступно безліч варіантів декору, включно з різноманітними матеріалами, фігурками, стразами і, звісно ж, розсипними декорами. У цій статті ми розглянемо різні види розсипного декору для дизайну нігтів і поділимося порадами, як не заплутатися в розмаїтті варіантів.


ОКСАМИТОВИЙ ПІСОК

Оксамитовий пісок являє собою пудру дрібного, середнього і крупного помелу. Він схожий на пил, манку або дуже дрібний цукор. Залежно від вибору відтінку фону-підкладки, колір манікюру може варіюватися від прозорого до дуже яскравого. Декор можна використовувати як самостійний - повністю покрити ніготь, так і як засіб для додання об'єму малюнкам і візерункам.




Оксамитовий пісок зустрічається в наступних помелах:

- Дрібний. Це ніщо інше як акрилова пудра, подрібнена до стану пилу.
- Середній. Найпоширеніший вид оксамитового піску. Середні піщинки дають змогу створити об'ємний дизайн, наприклад, в'язаний манікюр або ефект зацукрованих нігтів.
- Великий. Частинки такого оксамитового піску помітно виділяються і створюють ефект зацукрованих нігтів.


Оксамитовий пісок буває в таких видах:

- Білий напівпрозорий. Використовується для створення спокійного манікюру, який не особливо впадає в очі.
- Кольоровий. Може складатися тільки з одного відтінку або включати кілька різних кольорів. Кольоровий пісок може замінювати гель-лак і наноситься відразу ж на базу.
- З блискітками. Використовується як для дрібного декору, так і для повного покриття нігтів. Пісок з блискітками створює на нігтях ефект мерехтіння.

ЗАСТОСУВАННЯ: Декор наноситься на невисохлий шар гель-лаку, гель-фарби або топа, після чого сушиться в лампі.



ГЛІТЕР

Гліттер - це різновид мерехтливих металізованих частинок з паперу або кольорової фольги, що відрізняються за формою і розміром. Також існує гліттер - пил - блискітки подрібнені до стану борошна. Гліттер буває класичним блискучим або голографічним. Голографічний гліттер на світлі дає багато багатобарвний перелив.


Гліттери зустрічається в таких помелах:

- Дрібний.
- Дуже дрібний.
- Середній великий.
- Фольгований різних геометричних форм - круглий, квадратний, зірки, овали тощо.
- Мікс різних розмірів фракцій в одному рішенні.


Гліттери бувають у таких видах:

- Кольорові - це блискітки з фарбованої металізованої плівки, без переливів. Яскраві, насичені кольори.
- Голографічні - блискітки з металізованої плівки з призматичним ефектом, частинки переливаються всіма кольорами веселки. Голографічний гліттер на світлі дає багато багатобарвний перелив.
- Райдужні - серія глітерів ніжних відтінків, що переливаються, які ефектом нагадують перли.
- Неонові - глітери, що світяться в ультрафіолеті, відрізняються також яскравими, "кислотними" кольорами.


ПОМІТКА: Крім розсипного гіттера існує і рідкий гліттер. Це ніщо інше як це прозорий лак для нігтів з великими блискітками.

ЗАСТОСУВАННЯ: Гліттер зручно наносити поверх ще не висохлого шару лаку або гель-лаку, або поверх ще не висохлого шару топа. Обов'язково запечатати шар блискіток ще раз топом у цьому випадку.

Гліттер насипається на ніготь із покриттям за допомогою пушера, перевернутого тренувального тіпса з ручкою або пензлем. Найпростіший варіант - просто занурити нафарбований лаком ніготь у текстуру. Далі пензлем зручно видаляти залишки блискіток по периметру нігтя, з поверхні пластини, при цьому м'яко розподіляючи надлишки в зонах "лисин".


ПІГМЕНТ

Пігмент - це висококонцентрований порошок, який призначений для надання нігтям оригінального колірного рішення. Пігмент чудово підходить для створення незвичайних дизайнерських елементів на нігтях. Пігмент не використовується самостійно, а застосовується як елемент, що підвищує ефект.


Пігмент буває в таких видах:

- Кольоровий - пігмент із ніжними переливами.
- Шимерний - пігмент, який додасть блиску нігтям.
- Флуоресцентний - пігмент світиться в темряві під впливом ультрафіолетового випромінювання.
- Магнітний - здатний імітувати ефект котячого манікюру.
- Неоновий - пігмент яскравого кольору.
- Хамелеон - пігмент з багатобарвними відливами.

ЗАСТОСУВАННЯ: Пігмент наноситься на висушений шар гель-лаку з липким шаром. Невелика кількість пігменту висипається на поверхню, після чого розтирається аплікатором, спонжем або пальцем. Перекривається топом.



СТРУЖКА (СОЛОМКА)

Стружка для дизайну нігтів - це матеріал у вигляді сухих дрібних частинок витягнутої форми, які нагадують соломку. Манікюр з таким декором виходить завжди унікальним.

Стружка буває:
- Кольорова - може складатися тільки з різних кольорів.
- Металізована - з ніжними кольоровими переливами.

ЗАСТОСУВАННЯ: Необхідно посипати стружкою топ до того, як сушити в лампі. Також стружка додається в гелі в процесі моделювання або при створенні акваріумного дизайну.


ХЛОП'Я ЮКІ

Пластівці юкі - "Юкі" перекладається з японської як "сніг" - він схожий на великі пластівці снігу, крихкі й невагомі. Пластівці юкі - це найтонші пластини пігменту різної форми і розміру, які можна акуратно укласти на ніготь, не зіпсувавши їхньої форми, а можна легким рухом розтерти на пил. Пластівці юкі мають голографічний різнокольоровий ефект. Пластівці юкі належать до різновиду втирки.

ЗАСТОСУВАННЯ: Наносяться пластівці Юкі на липкий шар гель-лаку за допомогою пензля, апельсинової палички або пальця. Після рівномірного розподілу пластівців дизайн покривається топом і послідовно необхідно сушити в лампі.



ВТИРКА

Втирка є різновидом пігменту. Декор являє собою пудру, що створює на нігтях дзеркальний ефект. Декоративне покриття вирізняється стійкістю до впливу ультрафіолету, вологи та інших зовнішніх чинників.

Втирка буває в таких видах:

- Дзеркальна - з ефектом металік, її ще називають хром або суперхром є найпопулярнішою. Дзеркальна пудра має схожість з холодною відполірованою сталлю, завдяки цьому вона віддає шикарний відблиск. Її особливістю є рівне блискуче покриття з металевими переливами в одному кольорі, без переходів. Вона перебиває колір основи і може наноситися як на темне, так і на світле тло.

115 купили
ID: 12511
73 ₴


- Перлова - це дрібний порошок з блискітками, який під час втирання в ніготь переливається та іскрить, наче перлини. Втирка буває білою з характерним перловим відливом, або може містити легкі пігменти блакитного, зеленого, рожевого, що створюють кольорові відблиски. Ця втирка має унікальний вигляд на світлій основі. Втирку можна використовувати для весільних і повсякденних дизайнів.

- Пластівці юкі - Ця втирка складається з більших частинок. Пластівці юкі - це дрібні частинки, які мають голографічний різнокольоровий ефект.

ЗАСТОСУВАННЯ: Втирка для нігтів обов'язково повинна наноситися на липкий шар. Використання правильної бази повною мірою впливає на якість манікюру. Ну звичайно ж і правильна технологія відображається на результаті. - Дзеркальна - з ефектом металік, її ще називають хром або суперхром є найпопулярнішою. Дзеркальна пудра має схожість з холодною відполірованою сталлю, завдяки цьому вона віддає шикарний відблиск. Її особливістю є рівне блискуче покриття з металевими переливами в одному кольорі, без переходів. Вона перебиває колір основи і може наноситися як на темне, так і на світле тло.



БЛИСКІТКИ

Блискітки - це маленькі світловідбивні пластинки, які при потраплянні світла мають ефект переливання. Існують одноколірні або голографічні блискітки, різних форм і розмірів. З блискітками можна створювати найчарівніші дизайни нігтів, що зачаровують.

Блискітки бувають у таких великих видах:

- Сухі зазвичай продаються в баночках або пакетиках. Такі блискітки можна використовувати як самостійний елемент. Сухі блискітки наносять на невисохле покриття, для приклеювання, зверху можна закріпити безбарвним лаком.

- Вологі зазвичай це гліттер або лак із блискітками. Це мерехтливі частинки, які змішані і готові до нанесення лаковим пензликом. Гліттери для нігтів відрізняються від лаку щільністю, в ньому блискучі деталі являють собою густу кашку. Покриття закріплювачем у цьому разі потрібне, тільки якщо елементи дуже великі.


Імпровізуйте з Вашими нігтиками, нехай вони завжди будуть виділятися з натовпу.
Дата: 05.11.2021 13:04 Переглядів: 458